Ariel: Tidens dobbeltstrøm CD-omslag

Solid jobbet av Knut Ariel

Knut Arild Melbøe med artistnavnet Knut Ariel er en ukjent artist for undertegnede. Dette er hans sjette CD med tittelen Tidens dobbeltstrøm. For meg er Knut Ariel blitt en stor positiv overraskelse. 

Ketil Edmond Fjeld

Som tittelen antyder er dette en tematisk plate med tiden i fokus. Om vår oppfattelse av tiden, koplet sammen med vår plass i naturen og historien. For å si det på denne måten, arrangementet på platen er særdeles solid og ikke minst avbalansert. 

Medvirkende musikere er Johan Sebastian Blum på cello, Carl Fredrik Bommen, piano, Aleksander Koefoed på elgitar, Johannes One Melbøe  på bass og Stian Nordviste Skog på trommer. De skaper et avbalansert  lydbilde som er behagelig å få inn i øret. 

Tekstene til Knut Ariel er bygget opp rund begrepet tiden. Det er jo ikke ofte man kommer over en plate som er så gjennomført rundt et tema. Høyepunktet på platen er absolutt åpningssporet Til jorden, den er melodisk vakker og tankevekkende. Det viser at Knut Ariel er en artist med et stort potensiale. Skal det være noe å pirke på, er det at noen av melodiene ikke er spesielt slike som fester seg i hodet. Men la ikke det være helhetsinntrykket, Knut Ariel er en artist jeg skal følge med på.

Knut Ariel: Tidens dobbeltstrøm
Versekompaniet 

Publ.: 23. mai 2019.