Lydbølger og mik

ARTISTGUIDE

Trenger du en visesanger eller gruppe til spilleoppdrag? Her er noen av artistene i Norsk Viseforum.
Som medlem i NVF kan du sende info om deg selv eller bandet hit. Send oss mail med kort tekst og bilde.

Lars Kristian Knutsen

Lars Knutsen

Lars Knutsen skriver tekster på Bodø-dialekt om nære omgivelser, kjærlighet, landsdelen og om mellom-menneskelige forhold.
Han ser på seg selv som visesanger, selv om noen av hans låter heller mot kategorien visepop. Han liker seg svært godt på scenen sammen med andre musikere, og han er ofte å høre på konserter i Bodø med eget band.

I 2016 kom Lars med sitt første album kalt Rønvikgutt. Året etter utga han albumet Du og Æ. I 2018 kom det to singler fra Lars, og i 2019 slipper han fem nye sanger. 
Foto: Erika Hebbert.

Asbjørn Ribe

Asbjørn Ribes moderne visesang har truffet bredt blant radiolyttere og konsertgjengere i Norge i flere år.
Sakte men sikkert har han bygget seg opp med flere A- og B-listinger på NRK P1, samt en rekke konserter på et utall små og større scener rundt om i hele landet.

• ”Jeg ser bare deg er den vakreste kjærlighetssangen skrevet på norsk – noensinne!” – Norsk på norsk, NRK P1
• ”Asbjørn Ribe er rett og slett ikke som alle andre, og det er positivt ment…”! – Stein Østbø, VG
• “Ny sterk visesanger. Originalt, fullt av gode replikker og spennende og litt skakt musikalsk. Hør hør.” – Jan Eggum

Asbjørn reiser rundt alene og gjør solokonserter med sitt bærbare 50 år gamle wurlitzerpiano, eller med trommer og bass i trioformat. Konsertene til Asbjørn Ribe gjør alltid sterkt inntrykk; folk ler, gråter, synger med og rives med. Han tar sitt publikum på alvor, og han tar sin visekunst på alvor. Hver kveld er den siste, den eneste, og den viktigste.

Tomas Drefvelin

Thomas Drefvelin

Tomas Drefvelin – en artist for intime scener med dempet publikum og lavmælt belysning.

Tomas Drefvelin har mange jern i ilden og mye ild i hjernen. Med sin evne til innlevelse og improvisasjon, fremfører han sine sanger med den klare intensjon å treffe lytteren både i hjerte og hjerne.

Drefvelin er kjent som frontfigur i bandet Rex Rudi, og som skaper av tegneseriene Rex Rudi og 20mg DREFVELIN. I tillegg er han barnesang-komponist og skaper av Rettighetsslottet, et prosjekt som lærer norske barn om barns rettigheter via tekst, toner og tegninger. Det var først i 2013 at Drefvelin debuterte som artist under eget navn, med låta Helt ny mann. Debut-albumet, det første i triologikonseptet De gjennomførte menns hotell, kom i mars 2016.

Drefvelin synger på morsmålet. Tekstene er alltid i fokus. Siden lytting er det nye prate, er Drefvelin et utmerket valg når du arrangerer lyttekonsert, strømløs scene, visekveld eller poesiaften.

Booking: tomas.drefvelin@gmail.com – tlf: 924 26 324
– Se videoen Helt ny mann.

Åsmund Nesse

Åsmund Nesse

Åsmund Nesse (f. 06.03.81 i Haugesund) er musikar og låtskrivar. Han vaks opp på Bømlo, ei øy ytterst i havgapet i Sunnhordland.

Interessa for å skriva songar og musikk kom tidleg, frå dei tidlege ungdomsåra var han svært aktiv på fritida med å spela i ulike band, alle med originalt materiale der han var sterkt involvert i låtskrivinga. Foto: Oddvar Nesse.

Sidan 2007 har han vore vokalist og låtskrivar i reggaebandet Nese Rastafari. Her skriv han også på norsk, og bandet har gjennom desse åra gjort ei lang rekkje konsertar på små og større scenar og festivalar i landet.

Nesse gav ut sitt første soloalbum ”Lysning” på tampen av 2015. Plata kom ut på hans eigen label Nese Sound. Fleire av låtane til Nesse har fått mykje speletid på radio.

I desember 2017 slapp han sitt andre album “Viser frå Vesterland” på Nese Sound.

Amund Bjønness

Amund BjønnessAmund Bjønness har nylig sluppet singelen Ildflua – en låt om forsommeren et sted innerst i Oslofjorden, og en helt spesiell ildflue. Stilmessig ligger låta i et norsk visepop-landskap.

Amund mottok i mai 2015 Vis deg fram-stipendet fra Østnorsk Viseforum, og har deretter spilt på Josefines Visefestival, Viser Ved Kanalen og Prøysenfestivalen. Mer om dette her.

Amund Bjønness slapp i 2014 sitt debutalbum Ansikter til fine anmeldelser i pressen. Singelen herfra, Hold meg igjen fikk mye spilletid på NRK P1 og flere nærradioer. Ildflua er en smakebit fra album nr 2, som nå er påbegynt.

Han har flere ganger vært gjest og spilt live i Nitimen, NRK P1, og gjort intervjuer i Norsk på Norsk, P1, og i Jacobsen, P1+. Han var også gjest i Musikkpraten, Ordentlig Radio og ble oppført av Spellemannsdommer Moddi som en av de platene han ville hatt med i Spellemannsprisen 2014. Amund Bjønness har vært leder for Viseklubben Nye Skalder i 3 år.

Nicken – Nicolay Leganger

Nicken Nicken er en visesanger fra Bergen som forteller på norsk om menneskers gleder og utfordringer, opp og nedturer. 

Nicken er utdannet i psykologi, og holder foredrag, er coach, veileder og rådgiver. Han forteller gjerne om veier til økt lykke mellom sangene. Du kan høre smakebiter fra CD’en på nicken.no.
Nicken har 3 forestillinger basert på sanger fra CD’en «Vi som søker lykken» (lanseres i 2014) og flere andre av hans viser (30,60 og 90+ minutter). Sangene kobles med tips og erfaringer fra hans 25 årige praksis innen positiv psykologi – «Hvordan kan man bli mer lykkelig i livet?» Sangene er bundet sammen med lune og humoristiske betraktninger om lykke, sammen med praktiske tips som lytteren kan bruke for å få det bedre. Foto: Roar Vestad.

Hjemmeside: nicken.no • Tlf: 41331050  Epost: post@nicken.no

Geirr Johnson

Geirr JohnsonGeirr Johnson er fra Tønsberg. Har snart 30 års erfaring som frigruppeskuespiller i bl. a. Thesbiteateret.

Har samarbeidet med Odd Børretzen og Lars Martin Myhre, hatt flere prosjekter for Vestfoldfestspillene med bl.a bestillingsverket «Hvem fff er Svend Foyn» der han forsket i Dario Fo’s teaterform med Carlos Barsotti som mentor og veileder. De senere årene har han jobbet mer i kryssningsområdet mellom bilder, lyd og poesi. Musikk. ord og egen produksjon har blitt mer fremtredende og oppleves mer «som å komme hjem» for ham nå. I disse dager er han ute med sin konsertforestilling «Som å komme hjem… eller om det å gå seg helt bort» – en sorgmunter reise gjennom poesi og digresjoner, et slags musisk «standup tragedian» show.
Denne forestillingen har blitt spilt for fulle hus i Tønsberg.
Mer info kan du få på tel 905 98 049/ 926 65 862 – eller på Epost. – Hjemmeside.

Birgit Brinck

Birgit BrinckBirgit er visesanger med utdannelse fra Barrat Due’s musikkinstitutt. Bosatt på Skarnes og har livnært seg som musiker siden 1998. 

Hun har sammen med sine venner satt opp flere visekabareter basert på blant annet Cornelis Vreeswijk og Ulf Lundell. Har spilt inn 2 plater med egne låter. Kontakt henne gjerne om du ønsker varm og lun stemning til ditt arrangement eller til din spesielle dag. Hun tar på seg alle typer oppdrag i alle typer forsamlinger. Jobber mye på egen hånd, men har også godt samarbeid med andre musikere.

Kontakttlf: 95 05 11 94 – Epost –  Blogg.

Arild Sundt

Arild SundtArild Sundt har siden starten i 1989 vært medlem av vokalgruppa Brødrene Bacchus fra Holmestrand.

Som visesanger synger han sanger av bl.a. Dylan, J. Brel, A. Nyquist, Eggum, Bellman og Alf Hambe. Sundt kan også forestå visekvelder med bare norske, franske eller svenske sanger.

Epost.

Terje Hansen

ArtistbildeTerje Hansen synger og spiller viser av EvertTaube, Cornelis Wreesvijk, Fred Åkerström, Carl Michael Bellman, Dan Andersson mfl. 

Tar opptredener alene, eller som duo, trio eller kvintett. Har med meg både trekkspill, bass og gitar der det passer. Facebook-side.

 

Endre Visepønk

EndreEndre spiller politisk visepønk. Allan Edwall og The Clash tolkes med like energisk innlevelse, men mest interessant er likevel Endres eget materiale.
Rufsete viser om Ole Brumm, edru nattevandring og spansk anarkisme vitner om grundig research og en oppvekst på gammalrock, pønk og visesang.
Endre er en skolert entertainer og en drømmer som mener viser kan flytte fjell. (Foto: Håkon Leikvoll).
Repertoar på ca. 1 time.  Tlf. 9023 0142
– Myspace-side.

Panta Rei, Bjugn/Ørland

Panta Rei
Panta Rei arrangerer foredrag og vise og dikt-kvelder.
 Vi er de samme folka som driver Visegruppa Dan Anderssons eft. Hjemmeside.

Louis Jacoby

Louis Jacoby

Arranger en konsert med trubaduren og kåsøren Louis Jacoby! Ta kontakt på epost eller tlf 950 66 876. Louis satser på at viseklubben/ arrangøren skal greie økonomien i en konsert. Han har med seg rimelig men god lyd og satser på at de første billettkronene går til markedsføringa.
Louis fikk Wildenweys poesipris sommeren 09. Prøysenprisen, ølhunden m.m. har han fra før. Louis er kjent for den gode blandingen av humor og alvor, og tekstene går rett til hjertet. Ved en avtale får du pressemelding og plakat tilsendt, og han tar med bøker og CD’er for salg på konserten. Han jobber med spilleplanen for neste sesong, så kontakt han nå! Les omtale av konserter på Fyrlykta, hans egen hjemmeside og intervju med ham i vårt nyhetsarkiv.

Lars Nygaard, Leif Blix, Oslo

Bal Musette er Leif Blix, skuespiller og sanger, og Lars Nygaard, musiker på trekkspill.

To profesjonelle utøvere som har spilt sammen siden 1992.
De har pr. idag to hovedprosjekter:
1. «Den gode melodi»: Visesang med 14 forskjellige temaprogrammer i cabaret-form (epost). Vi nevner: «Erik Bye – mannen med det store hjertet», «Vidar Sandbeck – mer enn morsom», «Evert Taube i ord og toner» og «Alf Prøysen – et stykke Norgeshistorie»
2. «Bal Musette» er en fordypning i fransk visetradisjon med hovedfokus på «Chanson Realiste»-tradisjonen (epost).

Kjell C. Hovde, Enebakk

Kjell "Kjelvis" HovdeViser i alle sjangre, spesialist på Stein Ove Berg. Underholdning. Går også under artistnavnet Kjelvis. Eksempler på avholdte konsertprogrammer:

  • «Fra Elvis til Eidsvåg»
  • «Fra Kvitaker til Kvitnes»
  • «Kjell Hovde synger Stein Ove Berg»

Adr.: «Danmark», Nosaveien 34, 1914 Ytre Enebakk.
Tlf. 9921 8205.  

E-post.

Boknakaran, Tromsø

Boknakaran bildeBoknakaran er fire garva trubadurer som har lånt navnet fra «boknafesken» – denne delikatessen som verken er blodfersk eller helt tørr.
Karene synger på nordnorsk og spiller på en mengde akustiske instrumenter. De har gitt ut fem CDer: «Unbløgged!» (1994), «Oppståar-tid!» (-96), «På kryss og ters» (-99), «Moja på tvoja» (2001), og «Nær og der» (2003).

 

De 4, Nøtterøy

Audun Rindedal, tlf. 3338 3927, epost.

Par i hjerter, Asker

Par i hjerter bildeØyvind Kjus, N.Frydendal 68, 1384 ASKER. Tlf. 6678 2694, mob. 4819 2236, epost.

Liv Stenersen, Lillehagvn. 27, 1344 HASLUM. Tlf. 6754 9531, mob. 4736 1246, epost.

Viseduoen ”Par i hjerter” består av Liv Stenersen og Øyvind Kjus. Liv Stenersen har bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole og virker som musikklærer og sangpedagog, -har hatt engasjement ved flere større scener. Øyvind Kjus er «ufaglært» musikant med lang fartstid i viseklubber i Oslo-området. Har bred erfaring fra opptredener på institusjoner, seniorsentere, eksterne scener og festivaler. Står også bak Fyrlykta Visescene.
Duoen har et vidt repertoar av kjente og «ukjente» sanger, spesielt fra norsk og svensk visetradisjon.

Jørn Simen Øverli, Oslo

Jørn Simen Øverli fotoJørn Simen Øverli er Norges fremste Vysotskij-tolker. Men han kan mye mer! Også daglig leder for Josefine, som i stor grad er blitt til takket være ham.

Hjemmeside.
Josefine Visescene

  

Jens Haugan, Hamar

Jens Haugan fotoVisedom er eit prosjekt der eg set musikk til tekstar av norske diktarar. Eg skriv òg nokre tekstar sjølv når eg har tid. Så langt har eg brukt tekstar av Olav H. Hauge, Olav Nygard, Olav Aukrust, Jakob Sande, Tor Jonsson, Anne Gullbjørg Digranes og Halldis Moren Vesaas ved sida av mine eigne. Eg har laga nokre demoplater som du kan få kjøpt … 🙂

Jens er på jakt etter noen å spille sammen med. Bor du i Trondheimsområdet, så ta gjerne kontakt med ham på e-post.

Hjemmeside – epost

M. Rodgers

M. RodgersMarion Rodgers Løseth  er utdannet sanger og musikkpedagog med videreutdannelse i kulturledelse fra Norges Musikkhhøgskole.

Løseth grunnla Sangsenteret i Bergen i 2010, og senere Sangsenteret i Oslo sammen med sanger og musikkpedagog Lise Kristin Kvenseth. Begge steder underviser hun og sitter i styret. Marion er Vest-Norges representant i styret i Norsk Viseforum.

Løseth har erfaring som utøvende artist gjennom en årrekke i ulike band. Hun skriver, spiller og synger sin egen musikk under artistnavnet M. Rodgers. Dette er bergensk visepop om kjærlighet, savn og meningen med livet. Musikken bærer preg av  en stor lidenskap for vokale harmonier og hun har med seg de noen av de dyktiste kordamene i Bergen by. Låtene hennes er små historier som pakkes inn i elegante og smarte melodier med et dryss av jazz.

Løseth har drevet utøvende med ulike prosjekter med svært forskjellige sjangertilknytninger de siste 10 årene. Hun spiller også fiolin, gitar og piano, men er først av alt sanger. Les mer…

Springflo, Narvik

Springflo

Visegruppa SPRINGFLO er en gruppe på fire personer fra Narvik som spiller viser og ballader, vi har konserter og opptrer helst på rolige steder hvor folk sitter ned og kun hører på.

Kristel Langhard: vokal, munnspill og fløyte • Hans Gundersen: vokal, gitar og banjo • Roy E Olsen: sologitar • Per Henrik Mørk: bass og kor.

Se gruppas Facebookside.

Anne Marie Kvien

Anne Marie Kvien

Anne Marie Kvien er viseartist, komponist og testforfatter fra Oslo. Hun har sitt eget plateselskap, Livsglede, og har solgt 70.000 plater uten å ha et etablert plateselskap i ryggen.

Sangen til bygda er blitt hennes store hit i Norge.
Hun opptrer alene på større og mindre arrangementer. Nå også i kirkerommet.

Mobil: 9169 8839 • Hjemmeside.

Frank Skovrand

CD-TusenmeterblikkFrank Skovrand er en visesanger og låtskriver fra Halden. Han ga ut sitt andre album Tusenmeterblikk i mai 2014 til flotte kritikker.

I tillegg til at han skriver og fremfører egen musikk, har han også andre viseprosjekter:
Pärs polare: Et viseorkester som utelukkende tolker Cornelis Vreeswijk.
Taube på Fredriksten: En konsertforestillig med Dag Brandth og Frank Skovrand i spissen. Den har foregått på bryggekanten i Sponvika de siste tre somre, og har nå blitt flyttet til Fredriksten festning i Halden. De to tar også oppdrag utenom forestillingen.

Se mer på: Myspace • Youtube • Frank på facebook
Mer informasjon på skovrand.no.

Kristin & Marcel

Kristin-Marcel«–Det er så mange fantastiske sanger i verden, sanger som trenger nye hjerter å besøke.» 

«Sangene vi velger på spansk og norsk forteller historier om andre menneskers erfaringer og følelser. Vi vil dele dem og sette vårt avtrykk på dem når de fortolkes gennom våre erfaringer og følelser. Mens de latinamerikanske sangene handler om fattigdommens konsekvenser, handler de norske om hvordan vår levemåte kan gi barn, voksne og eldre ensomheten som følgesvenn. Sanger om utenforskap som som beskrives av mennesket i eksil, av å ikke bli elsket, utrygghetens forskjellige ansikter. Lengselen etter å komme tilbake til noe man forstår». Sangerne fra Latinamerika har rytmer som vi tar med oss inn i de norske også.
Vi har bodd og opptrådd i Stockholmsområdet og vi har der hatt lunsj-konserter, spilt på visekvelder, markeringer, kunstgallerier, foreninger, begravelser, foredrag, i kirker, på private arrangement og på scener for musikk og poesi.
Velkommen til å engasjere dem til en inderlig musikkopplevelse med rytme og følelse.

For å få lydmessig smaksprøve, anmeldelser eller booking, kontakt: Kristin och Marcel – 91750637 eller epost. Se også Facebook.

Randi Engelsvold

Randi EngelsvoldRandi Engelsvold fra Klepp i Rogaland har skrevet dikt og tekster i mange år, men det var først etter at ho lærte å spele litt gitar i 2007 at melodiane vaks fram, og tekstene kom til sin rett. Det har dei siste åra blitt mange tekster som har fått melodi, og dei er alle på nynorsk/jærdalekt.

På sin første cd «Hjarta slår sakte vals» i 2011 fekk ho terningkast 5 i Stavanger Aftenblad, og den omtales bl.a som varm og behageleg, «musikk for ei stille stund mens solen går ned bak Feistein fyr».
No i 2013 lager ho nye viser til ein ny cd-utgivelse, planlagt for 2014. Denne gong toneset ho diktsamlinga av Sverre Telstø.
Heimeside: randi-engelsvold.com
Ellers ligg all musikken som er gitt ut til no på spotify, iTunes o.l.

Igor Dunderovic

Igor DunderIgor spiller humoristiske visesanger om Norge/ nordmenn/ innvandrere/ integrering/ asylmottak/ identitetskriser og plukker gjerne fra tradisjonelle Norske viser. Gamle taterviser har da gjerne en tendens til å falle naturlig inn i sammenhengen. 

Igor har skrevet og produsert teater og konserter for både voksne og barn. Opptrådt alene eller med band og holder gjerne humoristiske foredrag. Har materiale til flere timer, og spiller gjerne i flere bolker på 10/15 minutter hver. Materialet passer godt til innslag mellom diverse foredrag, og tilpasses lett alle målgrupper. Igor er utdannet produsent (NTNU, Trondheim) og har 6 årig grunnopplæring i klassisk gitar.

Tlf 9224 2585. Høiset Gård, 3748 Siljan.
e-post – Nettside.

Oddlaug Askerød

ArtistbildeOddlaug har lang erfaring som trubadur og har hatt oppdrag på institusjoner, foreninger, private selskap og større scener. 
Oddlaug synger og spiller gitar. Hun er opptatt av tekst og synger både muntre og alvorlige viser. I tillegg legger hun inn små historier og dikt. Oddlaug bygger opp sine programmer ut fra oppdragets art. Hun plukker sine viser fra for eksempel Alf Prøysen, Evert Taube, Vidar Sandbeck, Lillebjørn Nilsen, Cornelis Vreeswijk i tillegg til gamle revyviser. Hun tar gjerne med allsanger hvis ønskelig.
Oddlaug har med eget forsterkeranlegg der det er behov for det. Hun samarbeider også nært med andre artister og har hatt en del konserter med flere på scenen.
Oddlaug tar oppdrag både på dag-/ og kveldstid.

Oddlaug Askerød, Åråsveien 21 C, 2007 Kjeller.
Tlf: 932 85 145 – Epost

Sissel KvambeSissel E. Kvambe, Askim

Sissel har jobbet som artist og trubadur i en årrekke, og er fortsatt svært aktiv. I programmet «Musikk og humor som forebyggende medisin!», forteller hun litt om egne erfaringer, bl.a som sykepleier. Hun synger egne og andres viser, og krydrer det hele med stev, samt frodige stubber fra nord-Norge, hvor hun har bodd i en årrekke. Alvoret ligger imidlertid alltid bak. Derfor er hun også opptatt av gode tekster. Bare da kan det bli en helhet. Mange av visene er hentet fra det nordiske visemiljøet, hvor hun har vært aktiv i en årrekke. åbarneprogram, og en av hennes åtte CD-utgivelser er barneviser. I tillegg bruker hun i blandt sin kongepuddel Berta som er lært opp til å danse Freestyle. Det er populært, særlig på institusjoner. Hennes siste CD er kalt «Tiden». Hjemmeside – epost.

Skrifter og Ballader, Kristiansand

Skrifter og Ballader Kari-Mette Elfstedt og Bo Andersson er to singer/songwriters som jobber sammen i duoformatet Skrifter & Ballader.

De gir stemningsfulle konserter, der de fremfører sangene til akustisk gitar og piano. Siden vinteren 2007 har de også holdt konserter som band. Da med Terje Braadland, som korer, spiller bass og gitar, og Bjarne Ormestad som spiller trommer. De deltar på ulike kulturarrangementer i egen og andres regi. Nettsider.

Veslemøy Solberg, Drammen

Gullmåne CD

Veslemøy Solberg (44) er artist, tekstforfatter, siviløkonom og litteraturviter med hovedfag fra Universitet i Oslo. Hun har solid TV-, radio-, konsert- og revyerfaring, har mottatt en rekke prosjekt- xog skrivestipender – og ble nylig nominert til Spellemannprisen for albumet Eventyret om Hanna. Se hennes nye nettsider hvor du kan lese nyheter, kjøpe musikken hennes, eller se på film og bilder. En egen blogg har hun også, og i tillegg legger hun hver dag ut et inspirasjonstips. Lensmannsstien 36, 3030 Drammen. Nettsider.  Foto: Torbjørn Tandberg.

Chas Clark

 Chas Clark
Synger folkeviser fra Storbritannia, akkompagnerer med eget gitarspill, eller concertina. Introduserer dem gjerne på norsk, med et knippe av humor. Har et repertoar på over 200 viser: Synger en del skillingsviser fra 15- til 1900-tallet, også kjent som engelske folkeviser. Som medlem av English Folksong & Dance Society siden 1970 har han hatt tilgang til det fleste av disse. Repertoaret inkluderer også moderne viser fra folk som Ewan McColl, Pete Seeger, Tom Paxton, Paul Simon, Tom Lehrer og Paul McCartney etc. En aften på 45-60 minutter eller to timer er ikke noe problem. Konsertene er en lett blanding, også med noen norske (Prøysen osv). I tillegg til sang med gitar eller concertina spiller han også en del engelske melodier på melodeon (torader). Myspace-side – Hjemmeside.

Groms Plass, Narvik

«Narvikgjengen er hovedleverandør av ramsalt og råbarka visepoesi med akustiske avstikkere til folk’n country og litt Tom Waits og Neil Young». 

Anders Grønneberg, Dagbladet – En av ti utvalgte favoritter i året 2006: Groms Plass Høvding kafé.

«…det er en styrke at tekstene i sangene er liketil og upretensiøse, noe som får deg til å smile
«…en fin linje mellom det morsomme og banale, det turnerer Groms Plass veldig bra … et orkester som helt klart overbeviser, …en fin, fin sjuer». Norsk på norsk – under lupen, Atle Bredahl, NRK 17.11.06.
Ørjan Pleym, Hamsunsv. 2, 8517 Narvik. Hjemmeside.

Leo Leonhardsen, Halden

Leo Leongardsen fotoJeg setter sammen et program som passer for anledningen! 
Helaftens forestillinger: «Skal det være en Bellman», «Noen Evert Taube-sanger», «Viser så inn i Norden» (en musikalsk reise gjennom nordisk visesang), «Finnmarksbilder» (egne viser).

Os Allé 20, 1777 Halden. Tlf. 6918 1622, mob.: 4143 1975. Hjemmeside – MySpace – epost.

Martine Biong, Tønsberg

Martine Biong fotoJeg har alltid vært nysgjerrig på livet og verden, men går ofte stier der ikke så mange andre går. Møter med forskjellige menneskeskjebner har inspirert meg til å skrive tekster som jeg ofte føler de fortjener at andre får høre (på godt og ondt). Ofte er det ikke plass i folks ører til å lytte, men gjennom musikk kan man nå inn til mange. Jeg vil at du skal sitte igjen med en opplevelse av budskapet i sangene og at tekstene kommer frem til deg. Jeg brenner for å få frem det som jeg synes er fine og ekte verdier i livet.
Hertug Guttormsgt 34, 3111 Tønsberg.

Heidi Gran, Oslo

Heidi er pianist, driver med gjendiktning, lager viser og har utgitt et visehefte med tekster av Kristoffer Uppdal. Heidi kan leies inn som taffelpianist – og med minst 1000 låter på repertoaret tar hun oppdrag som artistutvikler og repertoarrådgiver for visesangere som ønsker en samarbeidspartner på dette området. Hun driver også tysk-språklig kulturformidling med Deutsches Antiquariat in Norwegen. 
Hjemmeside – epost

Marianne Kostøl, Gjøvik

Marianne Kostøl er født på Furnes i Ringsaker, vokste opp i Lillestrøm og er bosatt på Gjøvik. 

Hun er aktiv visekunstner, tekstforfatter og komponist, og holder kurs i bruk av sang og aktiviteter i skole/SFO/ barnehage.

Hun har levert bestillingsverk bl.a. til Holmenkollen, OL-94 og NM på ski -99. Marianne Kostøl er også tidligere kjent for barneprogrammet ”Jordbærputer & Lakrisbåter” som hun har spilt mer enn 350 ganger rundt i hele Norge. 
Hjemmeside.