Visekonsert på Nye Skalder

Legg inn din egen konsert på viser.no

Nå kan du legge inn dine egne arrangementer direkte i Hva Skjer-kalenderen. Konsert, kurs, møte og andre sammenkomster – bare det er viserelatert.
Her er skjemaet. Legg innn tekst, bilde (jpg, under 2 MB), og skriv hvor og når det skal foregå.

Øyvind Rauset

Norsk Viseforum må bruke sine begrensede ressurses mest effektivt, derfor må dere nå legge inn arrangementet selv, framfor å sende infoen til vår redaktør. Vi har hatt en enorm økning i antall visearrangementer de siste par årene, og det er ikke lenger mulig for oss å legge inn konserter sentralt.

Når du er ferdig, klikker du nederst på «Hendelseinnlevering», så er den sendt!
OBS: Under «Pris» kan det bare stå et TALL. Ikke noen tekst eller flere tall, da kan ikke skjemaet sende inn. Har du flere priser, så skriv det heller i selve teksten om arrangementet.

Om du oppdager en feil etter innlevering: Bare send en mail til red@viser.no, så kan vi rette feilen for deg!


Ikke Facebook-events etter 15. april 2018

I midten av april 2018 laget Facebook en kode-endring etter nye personvernregler, dette gjør at vi ikke lenger kan importere Facebook events.

Så inntil videre er Konsertskjemaet eneste måte å få inn dine konserter i Hva Skjer-kalenderen. Med sterk økning i antall konserter de siste par årene har vi dessverre ikke lenger tid og mannskap nok til å legge inn konserter for dere manuelt via epost med pressemelding og bilder.


BALLADE.no

Har du arrangement i andre kategorier enn viser, er det bedre at du bruker BALLADEs konsertkalender. Den er lik vår, men dekker alle sjangere.


Publ. 16. sept 2016, oppdatert april 2019.