Nå kan du legge inn dine egne arrangementer direkte i Hva Skjer-kalenderen. Konsert, kurs, møte og andre sammenkomster – bare det er viserelatert.
Her er skjemaet. Legg innn tekst, bilde (må være jpg og under 2 MB), og skriv hvor og når det skal foregå.

Øyvind Rauset

Norsk Viseforum må bruke sine begrensede ressurses mest effektivt, derfor får dere nå legge inn arrangementet selv, framfor å sende infoen til vår redaktør. Vi har hatt en enorm økning i antall visearrangementer de siste par årene, og det er ikke lenger mulig for oss å legge inn alt dette selv.

Når du er ferdig, klikker du nederst på “Hendelseinnlevering”, så er den sendt!
OBS: På grunn av enkelte spam- og reklameinnlegg er vi nå nødt til å lese gjennom/ godkjenne nye innlegg. Vi jobber ikke fulltid, så beregn en dag eller to ekstra før det kommer inn i kalenderen – ikke send det inn dagen før!

Ikke Facebook-events, etter 15. april 2018

[Du kan også lage offentlig Facebook-event side for konserten og maile oss linken, det er opp til deg]  OBS!!: I midten av april laget Facebook en kode-endring i samband med de nye personvernreglene, som gjør at vi ikke lenger kan importere Facebook events. De har sagt at de vil slippe til import-apper som den vi bruker etter en gjennomgang, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta. Så inntil videre er Konsertskjemaet eneste måte å få inn dine konserter i Hva Skjer-kalenderen. Med sterk økning i antall konserter de siste par årene har vi dessverre ikke lenger tid og mannskap nok til å legge inn konserter for dere manuelt via epost med pressemelding og bilder.

BALLADE.no

Har du arrangement i andre kategorier enn viser, er det bedre at du bruker BALLADEs konsertkalender. Den er lik vår, men dekker alle sjangere. 

 

 

Publ. 16. sept 2016, oppdatert mai 2018.

Annonser