Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

List of Hendelser

Skagerakkærne spiller for Gumserød Gård 5 mars kl 19 på Det Gule Galleriet i Stavern

5. mars kl 19:00 - 20:30

Gumserød Gård ligger ved kysten 1 km vest for Stavern er gitt som gave til allmennheten. Gumserøds Venner prøver å støtte opp under dette så godt de kan. Det Gule Galleriet er en koselig kulturkafe midt i Stavern, og stiller denne kvelden vederlagsfritt konsertlokaler til disposisjon for Gumserøds venner Skagerakkærne spiller og synger gammelt og nytt av sine egne sanger, mest om vår vennlige kyst. Det blir blant annet førstegangs-fremføring av "Mars på Gumserød"

Motstemmer: Ohnesorg, Folkehelsa og Jon Arne Corell

27. mars kl 19:00 - 23:00

Fredag 27. mars inviterer Plateselskapet No. 13 til visekveld på Ingensteds. Konserten er en støttekonsert som skal ruste oss til å fortsette vår satsing på unge og uetablerte band som tør å ta standpunkt til de brennende spørsmålene i vår egen samtid. Denne kvelden byr vi på noe av det ypperste som rører seg på den progressive musikkscenen akkurat nå. ⭐ OHNESORG Siden debutalbumet «Sanger for rastløse» i 2018 har Ohnesorg spilt en rekke konserter for fulle hus og evner…

Thomas & Tvilerne i Sandbekkstua

2. april kl 19:00 - 21:00

Torsdag 2. april kl. 19:00 besøker Thomas & Tvilerne endelig Rælingen visekubb og Sandbekkstua på Løvenstad i Rælingen. Denne våren reiser de rundt og presenterer låter fra den kommende visesamlingen Angelina & Fillefrans | Elviras hemmelighet. Billetter à kr 150,- selges i Sandbekkstua utstillingshelgene 14.-15., 21.-22. og 28.-29. mars i tiden kl. 12.00 - 16.00. Restbilletter selges i døra, som åpner kl. 18.30. ANGELINA & FILLEFRANS - med undertittelen Elviras hemmelighet - er en samling visetablåer som forteller historier om…

På gjensyn med Rudolf Nilsen på Ogna Scene

25. april kl 19:30 - 22:00

Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal, Carl Morten Iversen og Moddi feirer albumet «På gjensyn» med nye sanger til Rudolf Nilsens dikt.

+ Export Events

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.