Hege Bålsrød

27. feb + 1. mars: Release for Hege Bålsrøds nye CD «Blikk»

CD’en «Det syng» med Olav Mosdøl og Hege Bålsrød høstet i 2011 terningkast 5 i Tønsberg Blad og Varden. På albumet sto Hege som komponist og vokalist. Februar 2014 gir Hege ut sitt første soloalbum «Blikk» med egne tekster og melodier.

Hege BålsrødKonserter:

  • 27. februar kl 20 – Lille Camino café, OSLO
  • 1. mars kl 20 –  Stallen, HORTEN

«Livet er som å stå på toppen av en klippe. Man blir kastet utfor og vet at man en gang skal lande. Spørsmålet er hva man gjør i svevet. Skriker man ut i angst, eller nyter man svevet. Jeg har kastet noen blikk rundt meg på denne ferden som blir til et liv. Resulatet ble CD’en Blikk.» 

Hege Bålsrød er inne i den nye salmeboka med en melodi. Hun har fått utgitt en reflekssang i Kulturskolerådets Kor Arti’ volum 17. Hun var i 5 år aktiv som vokalist og låtskriver i visepopbandet «På balkongen». I 15 år har hun som visesanger vært knyttet til det nordiske visemiljøet. I 2010 var hun med på å starte opp viseklubben HVA, Horten Viser og Annet i Horten. Hege har skrevet tekster og melodier siden hun var 6 år gammel.

«Blikk» presenterer en rekke sorgmuntre tekster og melodier. CD’en er spilt inn på «Teigene kultur» med Peter Wemö som produsent og distribueres gjennom Musikkoperatørene. Hege synger med en klar og vakker stemme som likevel har bevart en ruhet i seg. Hun har en tekstformidling preget av et sterkt nærvær. På konsertturnéen til «Blikk» har hun med Rune Furberg på tangenter og Peter Wemö på strenger.