Forside ØNV-Visebok 3

Østnorsk visebok 3

Forside ØNV-Visebok 3

Østnorsk Viseforum (ØNV) er en sammenslutning av viseklubber, visegrupper og andre visesangere på Østlandet. ØNV er en del av Norsk Viseforum. Det finnes mange kreative visepersoner i denne regionen, og det vises godt i Østnorsk visebok nr 3.

ØNV har tidligere har gitt ut to andre visebøker. De to første ble reigert av ildsjel og æresmedlem i NVF, Gudmund Waalen, mens redaktør  denne gangen er Birger Aasland, styreleder i NVF og tidligere regionleder i ØNV. Han har vært godt hjulpet av Øyvind Sund, noteansvarlig, og Toril Sivertsen Tørmoen, ansvarlig for forside og illustrasjoner.

Alle visene i alle de tre bøkene er skrevet av medlemmer i ØNV. Det er i alt 48 viser og stor variasjon i viseutvalget i den tredje utgava. Visene omhandler både kjærlighet, humor og livet i alminnelighet. 

Boka ble sluppet på høsttreffet til ØNV på Tyrifjord Hotell fredag 18. oktober. Da var det konsert med smakebiter fra viseboka som koster 200 kroner og kan kjøpes gjennom ØNV v/Per Arne Brunvoll (97420859) eller Birger Aasland (90225938).

OBS: Med Østnorsk visebok 3 følger det 2 CD’er med alle visene innspilt i sin helhet. Denne jobben har tidligere ØNV-leder, Dag Hoftun Knutsen, gjort på en utmerket måte.