CD: Menn av hjertet

Noe av det fine med å skrive for Norsk Viseforum er at du ikke vet hva som havner i postkassen. Rett før jul mottak jeg da produksjonen «Menn av hjertet» – en artig samling med melodier/tekster som jeg vil betegne som rendyrka gladmusikk.

CD-omslagTrond Skarsten

Bandet «Menn av hjertet» har sin base i Kirkenes og består av Are Skavhaug (Bass), Jan Arne Moen (Gitar/Banjo), Tommy Johansen (Gitar/Mandolin/Dobro) og Hans Peder Kofoed (Gitar/Munnspill og sang). Sistnevnte har også skrevet de fleste melodiene.

Om en ser på listen over sponsorer i innstikksheftet, så er dette klart et band med sterk  lokal forankring. Bandet har lang lokal fartstid og er basert på en drøm om å starte et akustisk band. Etter at den første melodien ble skrevet i 2004, startet innspillingen av platen i 2011.

En artig sak som bør kunne finne et publikum også utenfor Kirkenes-området og dersom bandet leverer det samme drivet som på platen, så forundrer det meg ikke om mindre klubber/ pub’er andre steder også vil få et besøk av denne gjengen. Stå på gutter – denne produksjonen er både livat og med høy partyfaktor!

CD: Menn av hjertet YRI 1109

 Publisert: 7. jan 2013