Salongfestivalen plakat 2012

For fjerde året på rad har Kultursalongen gleden av å invitere deg til Salongfestivalen – en ekte, alternativ og grønn kulturfestival som ivaretar kulturelt og biologisk mangfold. Arrangøren har stor tillit til at kunst & kultur kan være viktige spydspisser i kampen for Menneskeverd, Miljø og Mangfold – bærebjelkene for festivalen!

Salongfestivalen plakat 2012Årets tema: Tro, Kjærlighet & Håp

Arrangør: Kultursalongen

Festivaladresse: Fagerhøi Humanistisk Senter, Hammeren, 2428 S. Osen

Solrike Fagerhøi ligger i skogfinsk område, omkranset av naturskjønn villmark med vakkert utsyn over Osensjøen. Her er rike muligheter for jakt, fiske, padling, badeliv og rekreasjon. Liker du å bevege deg på sykkel, kan vi anbefale Osensjøen rundt – en tur på ca. 7 mil. Selve bygningsmassen utgjør 600 kvadratmeter med kafé (Fagerhøis lille scene), rom for overnatting og adskilte dusjfasiliteter. I andre etasje ligger Halldis-Salen som benyttes til større arrangementer og kunstutstillinger. Festivalcamp på området.

**********
Vi må aldri miste troen og håpet på at det nytter å engasjere seg – nytter å slå tilbake mot urettferdighet og utbytting av mennesker. Solidaritet & kjærlighet er livgivende og kraftfulle byggematerialer. Sammen kan vi bygge broer og veier som er fundamentert for å tåle framtidas påkjenninger. Omgitt som vi er, av en økende forbruk og grådighetskultur, ligger utfordringen i å mobilisere tilstrekkelig med anleggsarbeidere og gartnere. Du er hjertelig velkommen til å bli en del av Salongfestivalens univers og fellesskap…

Kanskje vi ses?

Salongfestivalen fortsetter med å støtte «kuprosjektet» – et verdighetsprosjekt for de aller fattigste kvinnene i Uganda. Se link til Kerwdaprosjektet på festivalsida. Så langt har givergleden resultert i Miss Poetry & Miss Fagerhøi. Årets mål er Miss Trysil!