3 ganger sønn
Disse tre viser forskjellige alderstrinn på sønnen det synges om.

Visevideoen “Min sønn” dedikert til Odinstiftelsen

Deltakere i videoen
Den 20. juni 2015 slapp viseartisten Erik Lukashaugen en helt spesiell video, Min sønn, en 4 minutters one-take film med over 70 skuespillere og statister som dramatiserer 30 år av livene til en far og en sønn. Se den i viser.no’s Visekasse.

3 ganger sønn
Disse tre viser hvert sitt alderstrinn på sønnen i visa.

Min sønn ble skrevet som en dåpssang av Erik Lukashaugen til hans egen sønn i 2011 og er en kjærlighetserklæring med et enkelt budskap: Om du har noe på hjertet, uansett hva det er, vil pappa alltid være der. Teksten har ei klar oppfordring til foreldre om å skape rom hvor barna trygt kan ta opp vanskelige temaer. Min sønn er dedikert til Odinstiftelsen og dens forebyggende arbeid mot mobbing. OdinStiftelsen er glade for tiltaket og håper låta kan bidra til økt oppmerksomhet rundt stiftelsens viktige arbeid.

OdinStiftelsen mottok Ola Ødegaards hederspris «Følgesvenn til rettferd» for 2015 under Fløterfestivalen i Åmot i Hedmark den 20. juni for sitt forebyggende arbeid mot mobbing. Musikkvideoen Min sønn hadde premiere etter denne seremonien og Odins mamma Katrine Olsen Gillerdalen, Erik Lukashaugen, skuespillere, statister og regissør var tilstede. 

Erik Lukashaugen (f. 1974) fra Elverum debuterte som visesanger i 2013 med tonesatte dikt av Hans Børli og ble belønnet med Vidar Sandbecks kulturpris ”Regnbågåbrua”. Albumet Av en sliters memoarer ble svært godt mottatt av anmeldere og publikum og resulterte i over hundre konserter på halvannet år og radio/tv-opptredener. I 2014 valgte Erik å si opp finansjobben for å satse 100% på artistkarrieren. Den 11. september 2015 slippes hans nye album som hovedsakelig inneholder egne tekster. Singelen Min sønn fins på dette albumet.

Mer info her: