Gruppebilde

Man 7. april: 40-års jubileumskonsert Viseklubben Lars

Viseklubben Lars fyller 40 år i april inneværende år – noe som blir feiret i stor stil både med hyggekvelder og jubileumstur til St. Petersburg. Alle i Østnorsk Viseforum er invitert!

Gruppebilde

I tradisjon tro arrangerer viseklubben sin årlige vårkonsert – hvor selvsagt de 40 år vil bli markert. Publikum vil få et gjenhør med mange av sangene som har vært klubbens kjennemerker opp gjennom året. Samtidig er nye viser innøvd i anledning konserten. Publikum vil også få rikelig anledning til å få synge med i løpet av kvelden. I pausen kan tilhørerne få lesket strupen med kaffe, te og kaker.

I den anledning har klubben den glede å invitere medlemsklubber i Østnorsk Viseforum, ØNV, til jubileumskonsert i Filadelfiakirken.

Helt siden oppstarten i april 1974 har klubbens medlemmer spredd sangglede og godt humør både i Eidsberg og utover kommunegrensen. Etter 40 års aktivt virke er klubben nærmest for en kulturinstitusjon å regne – noe som i sin tid også ble belønnet med kulturpris fra Eidsberg kommune.

Selv om klubben har nådd en anseelig alder så ligger den ikke på latsiden. Medlemmene, som er bosatt i både Indre og Ytre Østfold, møtes til ukentlige øvelser. I tillegg er sangerne ute på omlag 20 spilleoppdrag i året og de deler gladelig av sitt gode humør og sangglede.

Feiringen av de 40 år starter med vårkonserten 7. april, med påfølgende jubileumsmiddag samt hyggekveld med tidligere medlemmer i mai før det hele toppes med felles tur til St. Petersburg i juni.

Tid: mandag 7. april kl 19.00
Sted: Filadelfiakirken, Mysen
Inngang: kr 150,-