Fyrlykta logo

10. des: Louis Jacoby på Fyrlykta i Asker

Fyrlykta logo
Louis JacobyProgram høsten 2013. Alle visekvelder på Venskaben i Asker kl. 19:00.

Konsertlokalet “Venskaben” er den hvitmalte, to-fløyede trebygningen som er nærmeste nabo til Asker Rådus. Ligger 3 min fra Asker stasjon og med gode parkeringsmuligheter ved bygningen. Kafé og billettsalg åpner kl 18:30.

LOUIS JACOBY

Louis Jacoby gjester igjen Fyrlykta etter to tidligere publikumsrekorder. Nå får vi høre viser fra hans nye CD «Måneskinn», og innen desember har han også spilt inn et par nye juleviser, lover han. Louis stiller også med sine hasardiøse kåserier, som ingen kan la være å le av. Se også viser.no’s omtale av Måneskinn.

27. AUG

VISEKLUBBEN «BØRRE»

Dette er en godt samspilt gjeng som har markert seg sterkt i Gjøvik-Toten området og  også i visemiljøet på østlandet for øvrig. De har gitt ut 3 CD, dels  med eget materiale og dels coverlåter. De spiller viser-country-rock, ofte med høy allsangfaktor

17. SEP

 LARS MARTIN MYHRE

Samarbeidet med Odd Børretzen gjennom 30 år var en eventyrlig suksess. Lars Martin er en melodienes mester, men er også en sanger og forteller som står fjellstøtt som soloartist. Til oss kommer han med ny CD og sine to gitarer fra Olson og Strand.

1. OKT

 PÄR SÖRMAN: Dan Anderson 125 år

Prisbelønt skuespiller og viseartist, og kanskje den fremste tolker og formidler av Dan Andersons diktning

Pär Sörman synger, spiller og forteller til gitar, concertino og munnspill om Dan Anderson.

22. OKT

 GAMMEL RESERVE

Visegutta til Kari Svendsen fra 70 tallet har holdt det gående, og gjør fortsatt det de kan- og liker best: Spiller/synger norsk og irsk folk-inspirert musikk.
Erland Lyngve, vokal, gitar og perkusjon – Morten Asklie, vokal, gitar og ukulele – Inge Torstenson, munnspill og torader – Magnus Freberg, kontrabass

19. NOV

«SISTE ORD» -sanger fra dødens forgård

Historiker og folklorist Audun Kjus har samlet, bearbeidet, tonsatt og utgitt en CD med sanger knyttet til historiske retterganger og offentlige henrettelser. Sammen med musikere vil han i ord, sang og toner ta oss med på tidsreise til en fortid vi kanskje har glemt.

10. DES

LOUIS JACOBY

Louis Jacoby gjester igjen Fyrlykta etter to tidligere publikumsrekorder. Nå får vi høre viser fra hans nye CD «Måneskinn», og innen desember har han også spilt inn et par nye juleviser, lover han. Louis stiller også med sine hasardiøse kåserier, som ingen kan la være å le av.