Depui

Depui: When She Comes (fra CDn «Manhood»)

Musikken til Depui er inspirert av diverse eldre balkan-beat, fransk amour-musikk, og meksikanske referanser. Til sammen har han funnet et lydbilde som gjenspeiler seg med et kraftig liveshow med vekt på energi og sjarm.

Låten King har blitt spillelistet i 8 uker på NRK P1 med god rotasjon. Også låten Queen of Mercy ble listet to mnd senere på samme kanal i 10 uker. Artisten gjorde i den forbindelse også flere intervjuer med NRK. Kveldsåpent, Nitimen. Og de hadde også gleden av å gjeste årets Gullfisken sammen med Petra Marklund og Martin Halla som gjestemusikere.

Depui har også opptrådt på festivaler som Quart, Torpfestivalen, El-Reservado festivalen, Kulqinox, Canal Street, Bekkefaret-Festivalen og Preståsfestivalen. Etter en turne i Kina og flere Norgesturneer har Depui jobbet med å ferdigstille sitt debutalbum «Manhood» som ble utgitt sommeren 2012. Han er blitt plukket ut som headliner til nord tysklands største byfestival, Oldenburgs Stadfest 30 aug. og Skeive Sørlandsdager i Kristiansand 23 aug., og varmet opp for selveste Boney M på Preståsenfestivalen i Sandefjord i august 2013.