31. jan: Göran Samuelsson på Miso Café

Røa, Oslo: Etter å ha vært 25 år på veien og med tolv plater i bagasjerommet er Samuelsson igjen på plass i Oslo. Det siste albumet E. Samuelssons Handelsträdgård har fått strålende kritikker. Han har blitt beskrevet som den «svenske Bob Dylan» – musikalsk er det sannsynligvis en ganske god beskrivelse.

Konsert-G-Samuelsson-Bengan-Blomgren-2013Når du kommer på konsert med er Göran Samuelsson får du i tillegg til flott musikk en mann som krydrer sine opptredener med gode historier, de fleste sanne andre kanskje litt mere tvilsom når det gjelder sannhetsgehalten.

OM GÖRANS SISTE PLATE “E. Samuelssons Handelsträdgård”

”Till alla oss som undrat om man kan döpa en cd till vad som helst? Ja, Göran Samuelsson kan. Och det är helt i linje med denne egensinnige trubadur/vissångare/pubartist som gjort sig känd som Packmoppens turnéakrobat och försvarare. Lika underfundig som Kjell Höglund, lika avslappnad som Cohen (Leonard då, alltså), lika tonsäker som någonsin Plura serverar han klokhet efter klokhet.»

Allas veckotidning Mikael Frohm BENGAN BLOMGREN

«För sin originalitet, unika ton och stilkänsla samt förmåga att direktberöra med sitt gitarrspel under 4 decennier».

Det er disse ord som ble brukt om Bengan Blomgren da han fikk en pris for sitt gitarspill for en tid tilbake. Blomgren har spilt sammen med de fleste store artister i Sverige.

Miso Café Tors 31. jan kl 19.00

Du kan kjøpe billetter på forhånd på Miso Cafe, du kan også reservere billetter og bord hvis dere ønsker å spise før konserten. daniel@misocafe.no Tlf 905 75 768

Adresse: Vækerøveien 201, T-bane til Røa, 150 meter fra stasjonen, parkering i nærheten.