Flyer

30. aug–1. sept: Låtskriverkurs med Ingvar Hovland og Lars Martin Myhre

Østnorsk Viseforum arrangerer Låtskriverkurs med Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland på Gamlehorten Gjestegård fra fredag 30.08 til søndag 1.09 2013, se gamlehortengard.no. Påmelding før 5. juli!

FlyerDette er en enestående anledning til å utvikle deg som (enda bedre) låtskriver, enten du har liten eller mye erfaring med å lage viser fra før. Som kursholdere har vi fått med to av landets fremste låtskrivere. Sammen vil de både foredra og veilede i forskjellige måter å bygge opp tekster og låter på. Send gjerne inn tekst eller låt som du har laget – eller fortsatt jobber med – til oss før kurset!

Vi understreker at kurset er for alle! Det viktigste er at du kjenner eller er nysgjerrig på «låtskriver-nerven» i deg selv og at du har lyst til å dele interesse, erfaringer og kunnskaper med andre. Her satser vi på å inspirere og gjøre hverandre gode 🙂
Kurspakken innkluderer både opphold på Gamlehorten Gjestegård (kost/losji) hele helgen og konsert med Lars Martin og Ingvar lørdag kveld. Etter konserten blir det Åpen scene, hvor kursdeltakere som har lyst får anledning til å framføre egne viser / låter.
Grunnet tilbakemelding til Gamlehorten Gjestegård, er vi nødt til å ha påmelding så raskt som mulig og seinest innen fredag 5. juli.
Bare ta kontakt med undertegnede om du lurer på noe om dette kurset!

Se ellers plakat for nærmere informasjon – klikk for å se den i full størrelse.

OBS: Mailen på plakaten er feil, bruk denne isteden for å melde deg på: ostnorsk.viseforum@gmail.com

Litteratur: http://www.nb.no/nbsok/nb/a9dbe90a0568aa7b8581f42725732e2d?index=0#0

Per-Arne Brunvoll (mob 974 20 859)
ØNV