Plata heter «Rough Hope», og er en temaplate med 15 sanger og inneholder en time med originalmusikk. Stilmessig er americana et beskrivende ord. Mye akustisk og melodisk musikk. Sleppfester i Horten (Stallen) og Oslo (Herr Nilsen).

16. og 19. mars: Slippfester for Knut Roppestads nye album «Rough Hope»

Etter to års av og på og opp og ned prosess med lek og hardt arbeid – er endelig albumet ferdig.

  • Slippfest Horten: Lørdag 16.03.13. Stallen, Horten. Dørene åpnes 19:30

  • Slippfest Oslo Tirsdag 19.03.13 Herr Nilsen, Oslo 20:30 – vi garanterer at vi er ferdig til 23:00 – slik at arbeidsfolk også kan komme!

Plata heter «Rough Hope», og er en temaplate med 15 sanger og inneholder en time med originalmusikk. Stilmessig er americana et beskrivende ord. Mye akustisk og melodisk musikk. Håper du og dere har lyst til å feire plata sammen med meg. Konserten blir i hovedsak akustisk.

Jeg har med seg The Rambling Rodgers: Egil Andersen på gitar og mandolin, Lene Svaleng på sang, Bjørn Lien på banjo og Morten Hansen på bass. I tillegg vil Asbjørn Husby på perkusjon og Einar Viken på ulike instrumenter delta.

«Knut Roppestad er en erfaren musiker og låtskriver aktiv i ulike sjangere – fra visesang til tungrock. Han har to album og to EP’er bak seg med utgivelser av egen musikk, men «Rough Hope» er hans første album som singer/song writer på egne bein. Han har spilt mye live, og blant annet spilt rundt i sørstatene i USA – alene og med bluesrock-bandet Shiverbone.»

Knut Roppestad var også med å starte HVA, Horten Viser og Annet.