Jorunn og Trygve Grøndalen
Jorunn og Trygve Grøndalen med en "tragisk" og morsom revyvise

Og så ble Rælingen viseklubb 15 år

Øyvind, Tom og salen

Rælingen viseklubbs logo

Rælingen viseklubb feiret sine første 15 år med et stort oppbud av egne artister – solister, duoer, trioer og andre grupper på festlokalet Heimen fredag 19. oktober 2012. Viser.no var til stede.

Foto: Roy W. Gabrielsen og Øyvind Rauset

Det hele åpnet med en mystisk dresskledd mann som kom inn og hadde en flott standup-parodi på en tidligere ordfører. Dette viste seg å være klubbens leder Tom Bengtson, et virkelig skuespillertalent!

Vi var to fra Norsk Viseforum, viser.no-redaktøren Øyvind Rauset og fotograf Roy Gabrielsen, og førstnevnte overrakte en blomsteroppsats til viseklubbens formann. Lokalet var fullpakket, dette er ingen «liten viseklubb»!

Jorunn og Trygve Grøndalen
Jorunn og Trygve Grøndalen med morsom revyvise

I løpet av kveldenble det mange anledninger til å rense både rene og rustne stemmer i herlig allsang! Lotteri var det også, og senere på kvelden ble det åpen scene og mulighet for en svingom.

Bildene kan gi noen glimt av den gode stemningen, men sangen og musikken får vi ikke gjengitt. Ett av de store øyeblikkene var da Jorunn og Trygve Grøndalen framførte visa «Jeg er en liten en av dem det fins så mange av» – en søt og morsom revyvise som Jorunn husket fra sin gymnastid og som muligens er forfattet av Svein Byhring.

En verdig og mangfoldig jubileumsfeiring med både unge og eldre deltakere både på scenen og i salen. Flott var det også at såvel ordføreren som kultursjefen var til stede. Det viser hvilken betydningen klubber som Rælingen viseklubb har i lokalsamfunnet.

Øyvind overrekker blomster til Tom
Tom Bengtsson mottar Viseforums blomsterkurv av Øyvind Rauset, redaktør av Viser.no  (Foto: Roy W. Gabrielsen)

Fra Rælingen VKs 15-årsjubileum

Fra Rælingen VKs 15-årsjubileum
Tom, Liv, Astri, Liv og Jan Egil fra festkomitéen
Tom Bengtsson, leder i Rælingen Viseklubb
Tom Bengtsson, leder i Rælingen Viseklubb med glimrende standup-show