viser.no logo

NVFs nyhetsbrev desember 2013

Vi gir dere penger!

Norsk viseforum har den glede å kunne betale ut kr 137 898 i momskompensasjon til våre medlemslag. Dessverre var det bare 15 av våre 60 lag som leverte inn regnskap i år, så vi håper flere kjenner sin besøkelsestid til neste år. Tildelingsbeløpene kan ses her.

NVF landsmøte 6.–7. april 2013

Hva skal Norsk viseforum være og hvem er vi? Hvordan kan vi få mer penger til visesang og hva skal vi bruke penger på? Hva skal NVF utrette de neste årene?
Vil DU være med å påvirke dette og treffe visevenner fra hele landet? Hold av datoen og ta kontakt med oss. Formell inkalling kommer senere.

Viser topp 10

Vi har bedt dere sende inn topp 10 liste over norske viser innen 31. desember. Foreløpig ligger disse visene i toppen: Sommerfuggel i vinterland, Ei natt forbi, Kjærlighetsvisa, Tanta til Beate, Tirna Noir og Vår herres klinkekuler. Det er enda mange som ikke har sendt inn enda så det kan fortsatt bli store endringer.

Øvingsstøtte til band og grupper

Alle våre medlemslag får 40 kr pr time bare for å øve, men da må man registrere seg her. Ta kontakt med oss hvis dere trenger hjelp til å registrere dere. Frist 31. desember.

 

NB: Send medlemslista for din klubb

Har DITT medlemslag sendt inn liste over medlemmer til oss? Vi trenger å bli bedre kjent med oss selv og våre medlemmer – og myndighetene trenger å vite at vi er mange for å bevilge støtte til visebevegelsen. Derfor trenger vi medlemsliste fra alle våre lag. Husk også at alle medlemmer får første nummer av det nordiske visebladet gratis (normalpris 50 kr). Send til red@viser.no.

Dette er også viktig fordi vi jobber med å skaffe fram nye medlemsfordeler og gode avtaler med butikker, hoteller etc., men det går ikke uten navn. Ta kontakt hvis du har tips eller spesifikke ønsker.