Plakat

22. juni: Jens Andersson og Westhagen på Buddy i Drammen

JENS ANDERSSON BAND

Jens Andersson skriver tekstbasert musikk med vakre melodier i god svensk visetradisjon. Han har blitt beskrevet som en mannlig versjon av Melissa Horn og musikken hans har klare likhetstrekk med Bo Kaspers orkester.

Plakat

Hans tekster inviterer lytteren inn i bilderike historier som skifter mellom skildringer av den grå hverdagen og livets lykkelige øyeblikk. Musikksjefen i NRK P3, Mats Borch Bugge, uttrykte sin entusiasme over låten Sommar i Bohuslän: ”Jeg er mektig imponert” og spådde Jens en lysende fremtid.

Jens ble kåret til årets vinner av visekonkurransen ”Vis deg frem” og Jens Andersson Band varmet opp for Åge Aleksandersen på Viser ved kanalen.

Jens er oppvokst i Göteborg, men har bodd i Norge siden 2004. I 2010 og 2011 studerte han på NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) i Oslo der han bl.a. hadde Anne Marie Gjørtz og Håkon Iversen som sangpedagoger.

Det var på NISS at Jens Andersson Band tok form. Bandet består av:
Henriette Vaagsnes (sang/percussion/klokkespill)
Helga Hommedal Blikås (sang/cello)
Øyvind Myrvoll (trommer/percussion)
Audun Reithaug (kontrabass)

http://www.facebook.com/jensanderssonband

WESTHAGEN

Westhagen byr på særpregede låter som henvender seg til intellektet så vel som hjertet med gode tekster i hovedfokus,. Får ikke Westhagen’s folkrock noe til å beveges seg i deg må du være hjerteløs, lobotomert og mest sannsynlig lam fra hofta og ned!

Etter få konserter rundt i Oslogryta i 2011 ble Westhagen lagt merke til av konsertarrangører og invitert til å spille på musikkfest Oslo på Herr Nilsen og på Rock Talk’s Bob Dylan spesial på John Dee.

Musikken Westhagen spiller er kompromissløs folkrock ubundet av form eller sjanger. Selv fronter han bandet med sin akustiske stålstrengsgitar og sine poetiske tekster, som omhandler alt fra den innerste selvransakelse til skråblikk på samfunnet vi alle er en del av.

Larry Bringsjord, MTG Productions uttalte følgende:
”Westhagen har en særegen stil som består av å smake på mange forskjellige sjangere, alt fra pop, ballade, country, blues til rock, men den røde tråden er fortsatt der. Tekstene er sterke, originale og bra oppbygd. Dette er noe han kan!”

Bandet består foruten Westhagen på gitar, vokal og munnspill av
Jan Ove Atterås, elgitar
Aleksander Kostopoulos, trommer
Jeppe Riegels, kontrabass

www.eivindwesthagen.com
http://www.facebook.com/pages/Westhagen/391483554202468

22. juni kl 21. Buddy Scene
Amtmand Bloms gate 4, 3015 Drammen, Norway