Krokspill

Nordisk visetreff på Särö 2010: Bilder

«Samarbete» var temaet for årets nordiske visetreff 2010 på Säröhus Hotell sør for Göteborg: Styrke det nordiske visesamarbeidet, slik vi f. eks har det i Nordvisa, den felles «paraplyen» for de nasjonale viseorganisasjonene i Norden. Her er elever fra Visskolan i Kungälv etter konsert på lørdagen. Foto: Øyvind Rauset.

Seminar i auditoriet
Gode seminarer i Auditoriet. Her med Hege Helene Bålsrød.

Å få idéer av hverandre, lytte til andres melodier, tekster og innspill, vise fram våre egne ting – det er idéen med hele treffet, og det slår aldri feil. År etter år etter år blir det en kjempesuksess. I år var det også en ekstra stor gjeng fra Viseskolen i Kungälv (bildet over) som imponerte med nyskapende visekunst. Stor takk til treffgeneralen Chris Jangelöv for det nitide arbeidet med å få alle brikkene på plass!

  • Se bildekavalkaden med 80 bilder av Øyvind Rauset og Mari Tangen (Lightbox-format, passer også iPad og mobiltelefoner).
  • Slideshow (Flash, best for større PC/mac og laptop’er).

(Vi beklager at det tok lang tid, men etter Särö måtte redaksjonen prioritere å få ferdig Viser.no 10 før jul. Bladet har også fyldig omtale av treffet).

Arne Kvalnes
Arne Kvalnes viser fram nye tricks under krokspillinga.