[ 02. september 2010 til 05. september 2010. ] I september hvert år samles visesanger og -entusiaster fra hele Skandinavia for å sette hverandre stevne, synge viser og kose seg på idylliske Bragdøya utenfor Kristiansand. Primus motor bak visetreffet er Kjell Hamre.

2.-5. september: Bragdøya visetreff

I september hvert år samles visesanger og -entusiaster fra hele Skandinavia for å sette hverandre stevne, synge viser og kose seg på idylliske Bragdøya utenfor Kristiansand. Primus motor bak visetreffet er Kjell Hamre. I samarbeid med Bragdøya kystlag har han dratt igang dette treffet som til høsten feirer treårsjubileum. Treffet er lagt opp omtrent slik det gjøres i Skagen under ledelse av Kalle Zwilgmeyer.

Per Jakob Skaanes

Musikk og hygge

På dagen rusler vi rundt på Bragsøya, sitter og snakke med folk vi ikke har truffet på en stund, kanskje vi øver til kveldens fremføringer. Noen tar en tur inn til kristiansand og handler eller går på café. I båtverkstedet var det under visetreffet i fjor en intimkonsert med sag. På kvelden er det konsert. Alle deltakerne kan melde seg på til konserten og får spille to låter hver.

September hvert år

Dato for treffet, er i månedskiftet august/september hvert år. I 2010 går treffet av stabelen 2.-5. september.

Hvis du vil komme og være med på visetreffet, kan du ta kontakt med Kjell Hamre på kjell.hamre.takst (a) online.no eller mobil 913 60 845. Hvis du lurer på hva Bradgøya kystlag driver med, kan du se på deres nettsider.