Nytt år og nytt Norsk Viseforum

Viser er i tiden som aldri før. Flere og flere spiller skriver og synger på norsk, visetradisjonen lever videre samtidig som den fornyes i et høyt tempo av en rik fauna av norske artister.

Red

Norsk Viseforum fornyer seg også. Organisasjonen vedtok i fjor en strategiplan for å få hele feltet av amatører og profesjonelle til å samvirke bedre. Organisasjonen vil i 2018 være mer synlige og mer aktive enn noen gang. Første steget i denne prosessen er å lansere ny profil laget av designbyrået Lid & Wiken, og nye profileringsprodukter.

Nettstedet Viser.no skal ha en faglig tyngde og en tydelig stemme i floraen av musikkblogger på nett. Det er laget for alle viseinteresserte i hele Norden og er nå dedikert til redaksjonelt stoff som nyheter, anmeldelser, reportasjer og en oversikt over hva som skjer av visearrarrangementer i Norge. Den har også fått et nytt utseende fra årsskiftet og et responsivt design for å leses på mobil og nettbrett.

Norsk Viseforum har fått egen nettside, viseforum.no. Denne vil oppdateres med organisasjonsnyheter av og til, og du vil etterhvert finne mye nyttig informasjon – både for medlemmer og dem som ønsker å bli det.