Kaja Gunnulfsen Viseverksted

Viseverksted på Popsenteret, både for unge og eldre

Har du lurt på hvordan tekstene og melodiene du skriver kan forbedres? Har du noen ganger vanskeligheter med å komme i gang med skriveprosessen? Kanskje trenger du noen tips og triks for å komme videre med låtene dine? Da er disse viseverkstedene noe for deg!

Kaja Gunnulfsen Viseverksted

29.–30. april: Kaja Gunnulfsen, viseverksted for unge 16–25 år

Kaja Gunnufsen har, godt hjulpet av sin velfungerende sans for humor og ironi, blitt kjent for sin fengende og inderlige musikk om livets gnagende hverdagsmelankoli.
Som kursdeltager vil du lære hvordan en av landets mest interessante og talentfulle låtskrivere har klart dette. Som deltager får du to dager sammen med andre flinke unge musikere, og få en av norges mest spennende artister som mentor.

Kaja er der for å lytte og for å gi deg verktøy og inspirasjon til å utvikle deg selv videre som låtskriver og tekstforfatter.

Kurset går over lørdag 29. april 12.00–16.00 og søndag 30. april 12.00–16.00.
Påmeldingsavgift: 100,-

Erlend Ropstad Viseverksted

6.–7. mai: Erlend Ropstad

Erlend Ropstad har blitt en av landets mest særegne låtskrivere og tekstforfattere, og får stadig et større publikum. Ropstad lager urolige viser som lett beveger lytteren, og er en kritikerrost publikumsyndling. Han er også en erfaren kursholder og lærer.
Som kursdeltager vil du oppleve en jordnær artist som gir av seg selv og deler sin kreative skaperkraft for å gi deg verktøy og inspirasjon til å utvikle deg selv videre som låtskriver og tekstforfatter.
OBS! Kun 16 kursdeltagere, så først til mølla…

Kurset går over lørdag 6. mai kl 12.00–16.00 og søndag 7. mai 12.00–16.00.
Påmeldingsavgift: 250,- / 125,- for medlemmer av Norsk Viseforum.

Samarbeid med Norsk Viseforum.

 

Publ.: 19. april 2017.