Nina Gaarden

Nina GaardenNina Gaarden (f. 1990 i Narvik) skriver nordnorsk melodisk visepop i et ungt og ærlig tekstunivers. Lydbildet består i hovedsak av vokal, piano, gitar og ukulele. Hun er for tiden bosatt i Oslo, hvor hun har studert ved en to-årig populærmusikkutdannelse på NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio), med fordypning i komposisjon og produksjon.

Omtale fra Nordnorsk Viseforum, våren 2015: 

«Nina Gaarden fra Narvik er en ny og original nordnorsk stemme. Hun skriver tekster uten mange klisjéer, og iørefallende melodier som underbygger innholdet på en fin måte. Hun har en lavmælt, men utadvendt sceneopptreden og kommuniserer godt med publikum. Hun er allsidig som musiker, spiller gitar, piano og ukulele, og kan variere lydbildet gjennom en konsert – med eller uten band.
Vårt inntrykk er at Nina jobber seriøst og er i ferd med å utvikle sitt personlige uttrykk som visesanger. Hun er en fin representant for den unge, nordnorske “visebølga”, og Nordnorsk viseforum gir henne gjerne litt drahjelp ved å presentere henne på Josefine visefestival.»