Martin Aakervik

6. feb: Martin Aakervik releasekonsert på Stopp Pressen

Ny plate og slippfest:  Gitaristen, låtskriveren og sangeren Martin Aakervik åpner endelig skattekista, med den flunkende nye norske rock’n’roll plata ”Gnistene fyker”, torsdag 6. februar.

Samme dag er det slippfest på Stopp Pressen (Oslo, kl. 21) med bandet og de ferske spora.

Martin AakervikKort biografi:

Martin Aakervik har tidligere spilt egne og andres viser rund omkring i Norden. Han har delt festivalscener med mange av våre mest kjente og kjære artister. I mange år var han aktiv i viseklubben Nye Skalder. Han kom for et par år siden tilbake til Oslo fra Göteborg, etter en tiårsperiode hos søta bror. Og har spesialisert seg på en rå stemme over gitarriff som funker på både elgitar og akustisk.

Om plata:

Gnistene fyker er en rufsete og smårampete plate om mellommenneskelige forhold. En slags poetisk slow rock’n’roll med karaktersterke musikere. Låtene er drivende og fengende med noen intense og av og til, kyniske tekster. Men også noen romantiske fløyelsmyke beskrivelser. Opplevelsen er en miks av gutteaktig, voksenmannssymbiose. En frisk pust, gjennom godt stadfestet tradisjon, framført med ny giv og tøft fraspark.