G-nøkkel i gitarhull

Tors 5. des: Juleavslutning i Soon Viseklubb

Og så er det jul igjen! Tradisjonen tro byr kvelden på et variert juleprogram fremført av klubbens medlemmer. Julegrøt og åpen scene blir det også, og selvfølgelig allsang av våre kjære julesanger. Og gløgg og pepperkake og marsipangris til den som finner mandelen og kanskje kommer hu julenissa…


G-nøkkel i gitarhull

Alle konserter starter kl. 19.00 og varer 30 – 45 minutter. Etter konsertene er det åpen scene med fremføring av inntil to viser fra hver som ønsker å synge.

Åpen scene kan også inneholde allsang. Den som ønsker det kan kopiere, og ta med, inntil to viser som synges som allsang under åpen scene. Vi forsøker å få noen til å akkompagnere på gitar hvis det ønskes.
Det er servering med alle rettigheter på Soon Kro.

Torsdag 12. september kl. 19.00: Allsangkveld – Soon Blandede Kor

Vi starter sesongen med en heidundrendes allsangkveld, der vi får besøk av Soon Blandede Kor. Her blir det trangt om plassen, så vær tidlig ute om du vil sitte på første rad. Det blir allsang og atter allsang, ispedd enkelte opptredener av Soon Blandede Kor og Soon Viseklubbens medlemmer.

Torsdag 26. september kl. 19.00: Arne Kvalnes

Arne Kvalnes trenger vel ingen nærmere introduksjon på Soon Viseklubb. Arne har i den senere tid stått frem som en av landets fremste tolker av Evert Taubes viser og han har denne sommeren spillt inn en cd med sine Taube tolkninger. Mon ikke kvelden står i Evert Taubes tegn og vi får høre smakebiter av Arnes nye cd!

Torsdag 10. oktober kl. 19.00: Bjørn Larsson

Bjørn Larsson er svensk visesanger av den nyere garde. Repertoaret hans spenner fra friske tolkninger av de klassiske svenske visene til nyere og selvskrevne viser. Han har spilt mye sammen med Anna Wirsén, som kom ut med cd sammen med Lars Martin Myhre i våres. Da Bjørn i fjor sommer hadde konsert på kystkultursenteret i Soon ble styret så begeistret at vi ønsket å hente han til viseklubben.

Tors 17. okt: Ekstrakonsert med Charlie Engstrand Sommar

(se egen side).

Torsdag 24. oktober kl. 19.00: Kostøl og Klint

Kveldens konsert byr på to artister: Marianne Kostøl fra Holmestrand og Hans Klint fra Danmark. Marianne har skrevet en del viser og musikk for barneprogrammer på radio, tv og teater. Hans synger disse vidunderlige danske revyvisene blant annet. Sammen er de på turné i Norge og er så snille å legge veien forbi Soon viseklubb. Vi kan glede oss til en ungdommelig norsk kvinnestemme i skjønn kontrast til en moden dansk visegubbe!

Torsdag 7. november kl. 19.00: Anders Stävarby

Om det finnes en svensk trubadur av den gode gamle klassiske sorten igjen, så må det være Anders Stävarby! Han gjorde stort inntrykk da han sang på åpen scene til sommeravslutningen i fjor. Styret har gjentatte gange blitt forespurt om å hyre Anders til en egen konsert og nå har vi endelig lykkes. Vær tidlig ute om du vil ha orkesterplass – i kveld blir det trangt om plassen!

Torsdag 21. november kl. 19.00: Eivind Nilsen

Eyvind Nilsen er en av de mange unge visesangere som blomstret opp i miljøet rundt viseklubben Nye skalder i Oslo. Et nytt og spennende navn for de fleste av oss med et variert repertoar, fra hans egne ettertenksomme viser til friske tolkninger av kjente og mindre kjente viser. Gitarspillet hans alene er verdt et besøk!

Torsdag 5. desember kl. 19.00: Juleavslutning

Og så er det jul igjen! Tradisjonen tro byr kvelden på et variert juleprogram fremført av klubbens medlemmer. Julegrøt og åpen scene blir det også, og selvfølgelig allsang av våre kjære julesanger. Og gløgg og pepperkake og marsipangris til den som finner mandelen og kanskje kommer hu julenissa…


Bli medlem i Soon Viseklubb

Rabatt hos Stordahl Musikk i Moss:

Soon Viseklubb har inngått en avtale med Stordahl Musikk i Moss. Alle medlemmer får 10% rabatt på butikkens varer med unntak av tilbudsvarer og kampanjepriser. Det tas også forbehold om enkelte merkevarer som har hardt pressede priser. Medlemskort som bekrefter medlemskap i Soon Viseklubb forevises ved kjøp.

Medlemskap:

Ønsker du å bli medlem betaler du inn medlemskontingenten til:
Soon Viseklubb v/ Bjørg Grimsrud, Sonsveien 58, 1555 Son.

Klubbens bankkontonr. er: 1080 23 31148. Medlemskontingenten er 250,- kroner per kalenderår. Husk å oppgi ditt navn og din adresse ved innbetaling.

Kontakt: Klaus Günter Escher (leder)
Tlf: 6992 0366 / 9241 9459
E-post: soonviseklubb@hotmail.no.