Kostøl og Klint

Lør 26. okt: Kostøl & Klint på Fjelljom, Knutehytta

Kostoel-Klint
Kveldens konsert byr på to artister: Marianne Kostøl fra Holmestrand og Hans Klint fra Danmark. Marianne har skrevet en del viser og musikk for barneprogrammer på radio, tv og teater. Hans synger disse vidunderlige danske revyvisene blant annet. Sammen er de på turné i Norge og kommer lørdag til Knutehytta.

Med Marianne Kostøls trefløyter, gitar og sang, sammen med Hans Klints gitar og dype røst er de en norsk-dansk duo med snert og humor. De innehar stil og kontraster med sine musikkferdigheter, ulikheter og personlighet, som villig vekk deles med publikum.

Marianne Kostøl, bosatt i Nedre Eiker, er en solid veteran i viseverdenen på Østlandet og en flittig brukt kunstner både av Rikskonsertene og Folkeakademiene. Hun er aktiv visekunstner, tekstforfatter og komponist, og har tidligere levert bestillingsverk bl.a. til Holmenkollen, OL-94, NM på ski-99.

Med sin stemme, gitar og fløytespill, samt bruk av hånddokker og marionetter, har hun gjennom en årrekke gledet mennesker i alle aldere. Med sin noe halvprovoserende, men samtidig myke og sympatiske atferd på scenen trollbinder Marianne Kostøl voksne som barn.

Knutehytta lørdag 26. okt. kl 13.30.