Kostøl og Klint

Man 21. okt: Marianne Kostøl og Hans Klint på HVA

Mandag 21. oktober inviterer HVA, Horten Viser og annet, til konsert med Marianne Kostøl & Hans Klint på Gamlehorten Gjestegård. Dørene åpnes kl 19:00, konsertstart kl 20, åpen scene ca 21:10.

Kostøl og KlintMarianne Kostøl, bosatt i Nedre Eiker, er en solid veteran i viseverdenen på Østlandet og en flittig brukt kunstner både av Rikskonsertene og Folkeakademiene. Hun er aktiv visekunstner, tekstforfatter og komponist, og har tidligere levert bestillingsverk bl.a. til Holmenkollen, OL-94, NM på ski-99. Med sin stemme, gitar og fløytespill, samt bruk av hånddokker og marionetter, har hun gjennom en årrekke gledet mennesker i alle aldere. Med sin noe halvprovoserende, men samtidig myke og sympatiske atferd på scenen trollbinder Marianne Kostøl voksne som barn.

Hans Klint fra Ørbæk i Danmark har hatt en atypisk musikkarriere. Etter 45 år på de syv verdenshav, kastet han seg over musikken og har siden stått på utallige scener i Danmark, Norge, Sverige og Island sammen med andre kunstnere og som solist. Med sitt klassiske gitarspill er han en verdsatt akkompagnatør for andre solister. Hans Klint har en forkjærlighet for Mozarts henrivende musikk og den typiske danske revyvise.

Sammen har Kostøl og Klint innledet et fruktbart musikalsk samarbeid som har stor spennvidde i repertoar. De turnerte med til sammen 16 konserter i mars 2012 i Agderfylkene og med Norgesturné i oktober 2012. Med Marianne Kostøls trefløyter, gitar og sang, sammen med Hans Klints gitar og dype røst, er de en norsk-dansk duo med snert og humor. De innehar stil og kontraster med sine musikkferdigheter, ulikheter og personlighet, som villig vekk deles med publikum. En konsert fylt av sang- og musikkglede med invitasjon til å stemme i på enkelte innslag.

Inngang 100,- medlemmer 50,- medlemsskap 200,-