Denne kvelden får du ikke i ”Se og hør” eller på ”God kveld Norge” Denne kvelden er bare for publikum, Marian & gutta!

19. sept: Marian & Gutta i Myklebostad Kulturhus

Marian Aas Hansen gjester som det eneste spillestedet i Nord-Norge Myklebostad Kulturhus torsdag 19. september. Konsertstart 20:00. Denne kvelden får du ikke i ”Se og hør” eller på ”God kveld  Norge” Denne kvelden er bare for publikum,  Marian & gutta!

Marian-Gutta-Myklebostad-Kh

Det blir en levende kveld med musikk som både er selvskrevet og skrevet av andre. Kanskje kommer det noen viser, noen jazzperler og kanskje litt popmusikk? Musikkfokuset for kvelden er god stemning, lave skuldre og god/lun humor.

Med seg har Marian Eirik Berge og Eirik-Andre Rydningen. To fabelaktige musikere som har spilt med de fleste norske artister, også utenlandske. Disse herrene spiller med en følsomhet for instrument og musikk som er en fryd og en gave. Marian Aas Hansen, godt etablert sanger og artist, som sist var å se på Chat  Noir med ”Showgirls”, samt mange år med julekonserter sammen med flere av landets dyktige artister og musikere. Marian har og egne plater på sin cv, samt deltatt i flere andre plateprosjekter. Hun har sågar deltatt i ei oppsettnig av Händels Messias.

Denne kvelden vil nok ikke by mye paljetter eller julesanger, men tre musikere som gleder seg veldig til å komme til Myklebostad Kulturhus!

Så, Ta turen til den trivelige kulturhusstua på Myklebostad denne torsdagskvelden hvor det vil bli fyr på peisen, og inkl i billetten vil du bli servert kaffe/te og noe å bite i. -Dette blir en Flott høstkveld!

Forhåndkjøp av billetter: 

  • Kontakt Åse Roland 769 38 117 eller pr mail:  kular2009@gmail.com
  • Inngang/billettpris: Voksne kr 250,-
  • Barn under 12 år gratis

KartMyklebo

Annen ønskelig info om konserten:

Kontakt Magne Pederesen på telefon 481 05 160 eller
Frode-Hugo Antonsen på telefon 977 71 208.