Charlie Sommar plakat

Tors 17. okt: Charlie Engstrand Sommar på Soon Viseklubb

De fleste av oss har vel innrettet livet slik at det passer til visekveld på Soon Kro annen hver torsdag. Men ingen regel uten unntak. Torsdag 17. oktober kl. 19.00 blir det en ekstra visekveld.

Charlie Sommar plakatDette fordi vi har hatt en enestående mulighet til å få en av de fineste visepoetene i Norden til å holde konsert på Soon viseklubb. Det er Charlie Engstrand Sommar fra Sverige som er på norgesbesøk og legger veien innom Soon. Vi har fått en sponsor til å betale honoraret hans, Bengt på kroa har lovet å lage ekstra god mat til ham og jeg har lovet ham fullt hus.

Da gjenstår det bare å holde av torsdag 17.10., eventuelt kansellere alle inngåtte avtaler, invitere med seg alt som kan krype og gå, møte opp på kroa i god tid, bestille et glass eller to og nyte svensk mollstemt samtidspoesi fra øverste hylle! Konserten begynner kl 19 og varer én til halvannen time. Det er fri entré.

Vi ser det litt an om det blir åpen scene etterpå. Det er for så vidt ingenting i veien for det, men det blir kanskje litt sent. Ta med gitar og trekkespell for sikkerhets skyld. Og bare for å ha sagt det: mannen er en liten sensasjon som man bør ha opplevd en gang her i livet. Jeg for min del vil ikke gå glipp av denne konserten!

Andre konserter i høst:

Torsdag 24. oktober kl. 19.00: Kostøl og Klint

Kveldens konsert byr på to artister: Marianne Kostøl fra Holmestrand og Hans Klint fra Danmark. Marianne har skrevet en del viser og musikk for barneprogrammer på radio, tv og teater. Hans synger disse vidunderlige danske revyvisene blant annet. Sammen er de på turné i Norge og er så snille å legge veien forbi Soon viseklubb. Vi kan glede oss til en ungdommelig norsk kvinnestemme i skjønn kontrast til en moden dansk visegubbe!

Torsdag 7. november kl. 19.00: Anders Stävarby

Om det finnes en svensk trubadur av den gode gamle klassiske sorten igjen, så må det være Anders Stävarby! Han gjorde stort inntrykk da han sang på åpen scene til sommeravslutningen i fjor. Styret har gjentatte gange blitt forespurt om å hyre Anders til en egen konsert og nå har vi endelig lykkes. Vær tidlig ute om du vil ha orkesterplass – i kveld blir det trangt om plassen!

Torsdag 21. november kl. 19.00: Eivind Nilsen

Eyvind Nilsen er en av de mange unge visesangere som blomstret opp i miljøet rundt viseklubben Nye skalder i Oslo. Et nytt og spennende navn for de fleste av oss med et variert repertoar, fra hans egne ettertenksomme viser til friske tolkninger av kjente og mindre kjente viser. Gitarspillet hans alene er verdt et besøk i kveld!

Torsdag 5. desember kl. 19.00: Juleavslutning

Og så er det jul igjen! Tradisjonen tro byr kvelden på et variert juleprogram fremført av klubbens medlemmer. Julegrøt og åpen scene blir det også, og selvfølgelig allsang av våre kjære julesanger. Og gløgg og pepperkake og marsipangris til den som finner mandelen og kanskje kommer hu julenissa…


Bli medlem i Soon Viseklubb

Rabatt hos Stordahl Musikk i Moss:

Soon Viseklubb har inngått en avtale med Stordahl Musikk i Moss. Alle medlemmer får 10% rabatt på butikkens varer med unntak av tilbudsvarer og kampanjepriser. Det tas også forbehold om enkelte merkevarer som har hardt pressede priser. Medlemskort som bekrefter medlemskap i Soon Viseklubb forevises ved kjøp.

Medlemskap:

Ønsker du å bli medlem betaler du inn medlemskontingenten til:
Soon Viseklubb v/ Bjørg Grimsrud, Sonsveien 58, 1555 Son.

Klubbens bankkontonr. er: 1080 23 31148. Medlemskontingenten er 250,- kroner per kalenderår. Husk å oppgi ditt navn og din adresse ved innbetaling.

Kontakt: Klaus Günter Escher (leder)
Tlf: 6992 0366 / 9241 9459
E-post: soonviseklubb@hotmail.no.