Lena Jinnegren

Søn 29. des: Boknakaran med venner på RomjulsSpelt

Tradisjonen tro spiller Boknakaran også i år opp til romjulsspelt. De tre karene er i gang med sitt 20 års bokna-jubileum, og på konserten blir det gjenhør med flere av «schlägerne» gruppa har levert gjennom åra.

Som vanlig får Jan Arvid Johansen, Pål Thorstensen og Ragnar Olsen hjelp på scenen av gode musikervenner – hvem som dukker opp er ikke avklart idet programmet går i trykken. Vi kommer tilbake med ny informasjon når jula nærmer seg. Uansett, dette er årets mest populære kon-sert, alltid utsolgt, så vær tidlig ute med å bestille billett til romjulsspelten!

Lørdag 29. des kl 21.  Vertshuset Skarven — kr 250/200

Konsertene foregår på vertshuset Skarven om ikke annet er nevnt. Konsertstart kl 20. Gå inn på viseklubbenspelt.no eller klikk på billettprisene i programmet nedenfor for å bestille billett.


Programmet for høsten 2012 er nå klart, og vi har blant annet presentert Britt Eva Løkkemo band med «Piaf på nordnorsk».  For oss som ikke kan fransk, ga det den allerede flotte Piaf-cabareten en ekstra dybde og innhold.

Britt Eva Løkkemo
Britt Eva Løkkemo

Videre møter dere Sigvart Dagsland for første gang i Spelt, og Spelt for første gang i ei kirke!  Det blir Unge talenter-konsert med The BonBons og vi får Boknakaran i romjula.

Det blir også gjenhør med Terje Nohr Olsen og Lena Jinnegren – og sist, men ikke minst:  Viseklubben Borealis fra Narvik. Som en gest til våre medlemmer, samarbeider vi med latinfestivalen i Tromsø om Lynni Treekrem 1. september.

Les mer spesifikt i programmet som kan lastes ned her (PDF). Billettene er i salg fra 16. august på Aurora kino, og i døra på konsertdagen, 1 time før konserten.  Hvis du er medlem eller student/elev, oppnår du rabatt hvis du handler i skranken på kinoen eller i døra (ikke ved internettkjøp). Husk også at det er billigere å kjøpe i døra, for gjennom kinoen kommer billettavgift i tillegg.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen og håper vi sees!

Høsten 2012 på Viseklubben Spelt.

Konsertene foregår på vertshuet Skarven om ikke annet er nevnt. Konsertstart kl 20. Klikk på prisene for å bestille billett.

1. sep. Lynni Treekrem Samarb. med latinfestivalen. Sted: Kulturhuset 250/150
16. sep. Piaf på nordnorsk Britt Eva Løkkemo med band 200/150
7. okt. Viseklubben Borealis Viseklubben Borealis fra Narvik besøker Spelt og gir en variert konsert med 7 utøvere på scenen. Det blir utdrag fra to konserter som har blitt suksess i Narvik-området, med henholdsvis Erik Bye og Simon & Garfunkel som tema. Borealis-leder Hans Gundersen er krumtappen i begge disse. Videre møter vi trubadur/trekkspiller Ronald Forsaa, visesmeden Trond Østrem, sangeren Kristel Langhard, samt musikerne Paal Ellingsen, Hans Olav Wold og Roy Espen Olsen. 150/100
28. okt. Sigvart Dagsland Sigvart Dagsland er i Tromsø for første gang på mange år og viseklubben arrangerer også for første gang en kirkekonsert!

Konserten gjøres i samarbeid med TIK — Tromsø Internasjonale Kirkefestival, og finner sted i Tromsø domkirke.  Dagsland, som tidligere er tildelt Spellemannsprisen og  har solgt 300 000 plater gjennom sin 15-årige karriere, er kjent for sin sterke tilstedeværelse og sjelfulle stemme, og vi  gleder oss til konserten! Søn 28. okt kl.19 Tromsø Domkirke.

250/200
11. nov. Terje Nohr Olsen 150/100
25. nov. Unge Talenter TheBonBons med flere 100/50
9. des. Lena Jinnegren Lena Jinnegren

Lena Jinengren fra Sverige og Målselv har begeistret Spelts publikum flere ganger før, både som medlem av vise-/folkemusikktrioen Fotefar og med sin egen tango-forestilling.

Som sangartist har hun vært innom de fleste sjangre, fra blues til folkemusikk, og hun skriver tekster og melodier av høy kvalitet. Denne gangen er det visekunstneren Lena Jinnegren som gjester klubben vår, med sin gitar og et repertoar som i hovedsak består av egne viser.

150/100
29. des. Romjulsspelt Boknakaran med venner 250/200