G-nøkkel i gitarhull

Tors 27. sept: Allsangkveld med Soon Blandede Kor

Denne kvelden slår Soon Viseklubb seg sammen med Soon Blandede Kor! Det blir allsang for fulle mugger ispedt små perler fra enkelte artister fra viseklubben og koret. Det blir trangt om plassen, så det lønner seg å være tidlig ute!

Torsdag 27. september er også  FÅR- I-KÅLENS dag og Bengt Knoll kaster seg på og foreslår at vi ”Bræker i Kor” – Han stiller med fårikålmiddag til 100,-  pr/pers samt ekstra hyggelige priser på drikke.

Middagen serveres fra kl. 18:00

G-nøkkel i gitarhull

Etter konserten blir det åpen scene og fritt frem for de som ønsker å fremføre egne eller andres viser.

Son Kro fra kl 18 eller 19.  Fri entré.

Neste konsert: 11. oktober – Nye Skalder med Christian Meyer.


SOON VISEKLUBB – Høstprogram 2012

Torsdag 13. september kl. 19: Vegard Iversen

Vegard Iversen er en trofast og populær gjest i Soon Viseklubb. Han er en mangfoldig artist,som skriver og fremfører sanger, og som er viden kjent og etterspurt som eminent gitarist. Siden han for to år siden hadde sin siste konsert hos oss, har han utgitt sin første CD, og den neste er allerede under arbeid!

Torsdag 27. september kl. 19: Allsangkveld med Soon Blandede Kor

Denne kvelden slår Soon Viseklubb seg sammen med Soon Blandede Kor! Det blir allsang for fulle mugger ispedt små perler fra enkelte artister fra viseklubben og koret. Det blir trangt om plassen, så det lønner seg å være tidlig ute!

Torsdag 11. oktober kl. 19: Nye Skalder – Christian Meyer

Soon Viseklubb har svært mye å takke vår «søsterklubb» Nye Skalder i Oslo for. Hele vår måte å drive viseklubb på har Nye Skalder som forbilde, og de har også satt musikalsk farge på våre visekvelder ved flere anledninger, helt siden åpningskvelden vår i mai 2002. Når Nye Skalder nå står uten spillested, så er det den naturligste sak i verden å innvilge dem musikalsk asyl hos oss. Så denne kvelden får Nye Skalder lov til å styre – på helt egne premisser! Christian Meyer er kveldens hovedartist. Han har studert på Akademiet i Rauland og er en veldig god låtskriver med en humor som nærmer seg Cornelis!

Torsdag 25. oktober kl. 19: Fiin Gammel

«Fiin Gammel» er en trio bestående av Olaf Kran – gitar og sang, Svein Andersen – trekkspill, og Arne Syverud – kontrabass. Gutta er sannelig en fin gammel årgang, og repertoaret spenner fra Jaques Brel til Jens Gunderssen. Det blir en visekveld i beste klassiske visetradisjon!

Torsdag 8. november kl. 19: Prøysenkveld med Unni Selen Fribu

Enhver norsk viseklubb med respekt for seg selv må innimellom ha en kveld tilegnet vår nasjonalskald Alf Prøysen. I kveld får vi besøk av lyrikeren, skuespilleren og dramalæreren Unni Selen Fribu, som inviterer oss til en «kulturkafé» der hun presenterer ulike sider av Alf Prøysens kunstneriske univers.

Torsdag 22. november kl. 19: Ina Ek Tveiten

Ina Ek Tveiten er en talentfull blues-artist fra Drøbak. På tross av sin unge alder har hun allerede rukket å gjøre seg bemerket både i og utenfor lokalmiljøet. Blant annet har hun opptrådt på  Notodden Bluesfestival, og nå gjester hun altså Soon Viseklubb!

Torsdag 6. desember kl. 19: Juleavslutning

Tradisjonen tro avslutter vi også  i år sesongen med en heidundrende visekveld, der Soon Viseklubbs medlemmer selv står for programmet. Kanskje en ny Halleluja-vise ser dagens lys, og mon ikke det kommer en eller annen engel dalende i skjul!