CD-omslag Veslemøy Solberg

Ny CD 20. feb – Veslemøy Solberg: En sang til deg

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik feirer i disse dager 20-årsjubileum med CD-utgivelsen «En sang til deg». En rekke flotte musikere bidrar på albumet, som inneholder 20 sanger fra CD’ene de har utgitt til nå. De aller fleste sangene har tekst av Veslemøy og musikk av Sven.

CD-omslag Veslemøy Solberg

Øyvind Rauset

Blant artistene og musikerne som bidrar på albumet kan nevnes Jarle Bernhoft, som synger duett med Veslemøy på «Sånt jenter liker», Jonas Fjeld, som spiller gitar på tittellåten «En sang til deg», Jan-Henrik Kulberg, som sammen med Veslemøy ble nominert til Spellemannpris i 2006, Frøydis Grorud, Nils Petter Molvær, Eivind Aarset, Rune Arnesen, Morten Hannisdal, Elin Rosseland, Birgit Løkke, Steinar Larsen, Edvard Askeland, Per Mathisen, Børre Flyen, Hallgrim Bratberg, Jon Solberg, Eigil Solberg Smørås – og selvsagt Sven Ohrvik. Alle takkes for musikalitet og personlighet!

Paret er glade for tilbakemeldingene de har mottatt, der flere anmeldere mener «Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik må regnes blant Norges fremste visekunstnere. Musikken som er komponert av Sven Ohrvik holder høye kvalitetsmål, og Veslemøy Solbergs tekster er både tankevekkende, inspirerende, varme og humoristiske».

Les hva vår anmelder sier om plata

www.kjentfolk.no/musikere/solberg

www.veslemoysolberg.blogspot.com