Fyrlykta logo

14. nov: Egner & Gundersen 100 år – på Fyrlykta

Thorbjørn Egner er kjent og kjær for tre generasjoner barn/foreldre. Jens Gundersen sto fram på slutten av 30-tallet, og var den første i den nye generasjon visekunstnere her i landet.

Med Turi Egner Olderheim og Dag Hoftun Knutsen.


Fyrlykta logo

Og her er hele høstprogrammet:

29. august: LARS KLEVSTRAND

Siden han slo gjennom i 1968 har Lars Klevstrand tilhørt det ypperste sjikt av norske og nordiske visekunstnere. Han har en sjelden stemme og evne til formidling, et utmerket gitarspill, og er også en anerkjent komponist.

19. september: PER EGIL HEGGE

Hegge har vært en forkjemper for «godt norsk» gjennom mange år. Hans spalte i Aftenposten har mange lesere, og med sin underfundige humor er han også en populær kåsør. Han kåserer om språk –blomster og ugress. Liv & Øyvind fyller ut med passende viser og allsang av bl.a Astow Ericsson, Wildenvey, Andre Bjerke, Erik Bye, Birger Jørstad…

10. oktober: ODD BØRRETZEN

Odd Børretzen er det nærmeste vi kommer en levende legende, og han har skapt sin egen, unike genre og stil. Han er tegner, poet, dikter og artist, og hans blanding av resitasjon og sang er uforlignelig

31. oktober: «Sanger om livet»

Bengt-Ole Nordstrøm – Sang/Gitar/Piano,  Giulietta Cavallari – Piano/Sang

Bengt-Ole er velkjent i vårt distrikt, og når han nå konserterer med sin Giulietta, blir det sanger av bl.a Taube, Lystrup, Sivertsen og Jaques Brel.

14. november: EGNER & GUNDERSEN – 100 ÅR

Thorbjørn Egner er kjent og kjær for tre generasjoner barn/foreldre. Jens Gundersen sto fram sist på 30-tallet, og var den første i den nye generasjon visekunstnere her i landet.

Med Turi Egner Olderheim og Dag H. Knutsen.

5. desember: FYRLYKTA – 5 ÅR

Vi har blitt 5 år – og vil markere dette med en uhøytidelig feiring sammen med vårt trofaste publikum, gode visevenner og artister vi har hatt på besøk.

Fyrlyktas Høstprogram 2012