Liv Kreken CD - Søt & snill

Lør 25. feb: Liv Kreken med flere på Knutehytta ved Kongsberg

Liv Kreken CD - Søt & snillKl 13.30-16.30 er det spekket med visesangere på Knuten.
Dagens artist er Liv Kreken. På linken i navnet hennes kan dere se hva slags dame dette er. Og der er bilder.

Hun er knakande god. CDen hennes, som kom ut ifjor, var så bra at den etterspøres i hele Norden, og medførte jobb i Tyskland.

I tillegg kommer Reidar Andersen fra Drammen. Og så kommer styret i Norsk Viseforum. Det består av utøvende visesangere – Jan Arvid Johansen, Maja Svisdal, Karianne Arntsen, Per Jakob Skaanes og Leo Leonhardsen – alle med plater og utøving bak seg (og forhåpentlig foran seg). Pluss de to ansatte, Audun Reithaug og Øyvind Rauset, henholdsvis kontrabassist og felespiller.

Kom og kos dere. Og vis at vi er et viktig kulturelt bidrag i Kongsberg. (Grunnen til at jeg sier det siste er at Kongsberg Musikkråd har anbefalt at Knutefestivalen ikke skal få støtte fra Kommunen. Man bruker bl.a. som argument at vi skal være et tilbud med kontinuerlig drift og tilbud til barn og unge. Personlig vet jeg ikke om noen andre viseklubber i Buskerud som har en slik kontinuitet og bredde i tilbudet som oss. Månedlig arrangement er vel ikke så verst, eller hva? – eller 30 artister fra fire ulike nordiske land i år, eller barneforestillinger ….?) Vi trenger nå litt støtte!

Velkommen alle sammen!
Hilsen Leo Leonhardsen,
Allmennpraktiserende trubadur
414 31 975