Marius Holth

23.–25. mars: Stemmekraft
– nytt ØNV-kurs både for ferske og erfarne sangere

Østnorsk Viseforum fortsetter arbeidet med å utvikle våre medlemmers sangferdigheter. Våren 2012 heter kurset STEMMEKRAFT.

  • Ønsker du å forbedre deg som visesanger?
  • Har du lyst til å synge opera eller prøve deg som rocke-sanger?
  • Er du en korsanger som drømmer om å være solist?
  • Eller har du bare lyst til å la stemmen din utfolde seg fritt?

Dette er et kurs for både nybegynnere og viderekommende sangere. Utgangspunktet for workshopen er Cathrine Sadolins “Komplett Sangteknikk”, som er en morsom, effektiv og inspirerende tilnærming til sang og stemmebruk. Kurset gjør det mulig for deg å synge det du vil, enten det er visesang, pop eller opera, enten du synger alene eller sammen med andre.

Marius Holth

Du vil blant annet lære å støtte stemmen med kroppen, lære om «stemmens 4 gir», og om hvordan du lager forskjellig klangfarge, om rytmikk og improvisasjon. Du vil også lære å bruke rock/blues effekter uten at dette skader stemmen. I løpet av kurset vil hver kursdeltaker få individuell oppfølging der vi jobber med sanger du har lyst til å prøve deg på.

Kursinstruktøren Marius Holth er en erfaren og anerkjent sanglærer. Han har jobbet med kor, revygrupper, stemmegrupper, artister, vocalensembler, firmaer og privatelever i en årrekke. Han er sanger i “Brelsk” og “Gypsy Celebration”. Han har nettopp sunget en strålende Queen-konsert i Montreux. Se hans webside www.stemmekraft.com

Praktisk informasjon:

Tid:

Kurset går i helgen 23-25 mars 2012 og starter med middag fredag kl 2000. Etter middag blir det uformelt krokspell utover kvelden.

Hvis du ikke kan komme fredag kveld, så starter undervisningen lørdag kl 1000 etter frokost. Kurset avsluttes kl 1600 søndag.

Sted:

Gavelstad hotell i Lågendalen. Det ligger ved riksvei 40, i Svarstad like syd for Hvittingfoss. Dette stedet er mye brukt som kurssted av kor, korps og andre musikkorganisasjoner. ØNV har hatt kurs her flere ganger tidligere. For nærmere informasjon, se www.gavelstad.no

Priser:

Prisen avhenger av om du vil ha enkelt- eller dobbeltrom, og om du ankommer fredag eller lørdag, se nedenfor. Ved påmelding må du opplyse hvilket alternativ du vil ha.

Alternativ 1 Fredag-søndag i enkeltrom: Kr 2500
Alternativ 2 Fredag-søndag i dobbeltrom: Kr 2200
Alternativ 3 Lørdag-søndag i enkeltrom: Kr 2300
Alternativ 4 Lørdag-søndag i dobbeltrom: Kr 2000
Alternativ 5 Ingen overnatting, med 2 luncher: Kr 1400
Alternativ 6 Bare kurs uten mat og overnatting: Kr 1000

Bindende påmelding sendes snarest til

Dag Hoftun Knutsen

Tlf: 97 65 07 44 — epost: daghk@online.no

Konto: 5081.07.77092