artistbilde Caroline Waters

21. juni: Caroline Waters på Herr Nilsen

«På Hengende Håret» – musikkthriller med Caroline Waters

Redhead Records og NOPAs jubileumskonserter har herved gleden av å invitere til en presentasjon av Caroline Waters selvbiografiske musikkthriller På Hengende Håret.

Medvirkende:
Caroline Waters

Caroline Waters
Aage Kvalbein

Aage Kvalbein
Odille Blehr

Odille Blehr
Ole Christian Øen

Ole Christian Øen
Deb Girnius

Deb Girnius
Atle Hoff

Atle Hoff
Discografi: 

Caroline Waters Exposed CD
Caroline Waters Being Totally Alive CD

Hvor: Herr Nilsen, C. J. Hambros plass 5, 0164 Oslo

Når: Torsdag 21. juni klokken 20:00

Medvirkende:

  • Caroline Waters – sang, piano, gitar
  • Deb Girnius – «Stefanie», sang, gitar, fløyte
  • Aage Kvalbein – cello
  • Atle Hoff – «Pappa»
  • Odille Blerh – «Mamma»
  • Ole Christian Øen – «Psykiateren Frank»

Billetter: 200 / VIP 300 (inkl. fritt valg av CD) kan forhåndsbestilles hoscarolinewaters.com/kalender.php

  På Hengende Håret med Caroline Waters

Kort fortalt:
 På Hengende Håret er manusforfattet, tekst-forfattet, komponert og arrangert av Caroline Waters med støtte fra NOPA, Tekstforfatterfondet og Komponistenes Vederlagsfond. Handlingen er basert på Carolines egen opplevelsesreise fra barnestjerne til ulykkesskadet med posttraumatisk stress og hukommelsestap, og hvordan musikken, kjærligheten og letingen etter en forsvunnet tvillingsjel i Nevadaørkenen hjalp henne å finne veien tilbake til livet.»Med en stilmessig eleganse som ligger et sted mellom George Gershwin, Joni Mitchell og Norah Jones, er den norske sangartisten og komponisten Caroline Waters en av disse skjeldne artistene som er i stand til å forvandle smerte og hjertesorg til styrke og en kjærlighet til livet som lyser gjennom musikken deres. Velsignet med en klar og følsom stemme er multi-instrumentalisten en blanding av sensuell jazzdiva, internasjonal minnesanger og idealistisk trubadur» Cat Johnson, BEATSCAPE
Litt bakgrunn: Caroline debuterte i julefilmen Putti Plutti Pott som treåring, turnerte med Riksteateret som Kamomilla iFolk og røvere i Kardemommeby som syv- og åtteåring, spilte 6 hoveroller i eventyrmusikalen Jeg fant, jeg fant som niåring, var vertinne for TV-showet Jeg fant, jeg fant som tolvåring og som fjortenåring reiste hun til Lausanne sammen med den norske delegasjonen som artistrepresentant for å overbevise IOC om å få vinter-OL til Norge. I disse årene opptrådte hun oftest som duo med sin pappa Per Asplin.Etter å ha utdannet seg til artist, låtskriver, sangpedagog, filmkomponist og lydtekniker ved Grove School of Music i LA startet hun sitt eget plateselskap, CIA Productions, som senere ble omdøpt til Redhead Records. Tekst og musikk til fire spillefilmer, to kortfilmer, to dokumentarer, syv CDer, to musikalkomedier og en musikkthriller har blitt skrevet,produsert og fremført av Caroline så langt.I tillegg til sin artistkarriere, gir Caroline ofte seminarer i Stemmefrigjøring (Vocal Freedom), som hun opprinnelig ble bedt om å utvikle for å hjelpe folk som sliter med posttraumatisk stress. Disse seminarene er idag for alle som ønsker å frigjøre sitt utrykk.

Booking, mer info, CDer, etc.: www.carolinewaters.com

Kommende Opptredener:
Fredag 10. august – Mandal Kirke
Torsdag 30. august – Sandemosen Stasjon
Onsdag 5. september – Stavanger på Skeiva
Onsdag 12. september – Cosmopolite Scene
Søndag 16. september – Cosmopolite Scene