Tom Jackson

16.-17. feb: Gratis artist-lærdom under By:Larm

Gramart arrangerer to gratis seminarer under By:Larm i Oslo. Noe som kanskje også viseartister kunne ha nytte av? Er du i Oslo, så sjekk det ut!

Tom JacksonTorsdag 16. februar, kl 13–14.30

Getting a Vision for Your Live Show

Café Mono, Pløens gt. 4 ved Youngstorget i Oslo (se kart her)

Seminaret er gratis. Påmelding:  anette@gramart.no

Seminaret blir holdt på engelsk.  

Når du og ditt band overgår publikums forventinger, vil følgende to ting skje:

  1. Dere blir invitert tilbake for å spille
  2. Publikum forteller andre om den fantastiske konserten

Men for å overgå publikums forventninger trenger du en visjon for konserten. Lær Tom Jacksons «Live Music Method», og oppdag hvordan du kan forvandle dine låter til magiske øyeblikk, og din set-liste til et forrykende show.

Fredag 17. februar kl 13-15:

Tom Jackson’s Live Music Makeover – The Cure for the Common Show

Riksscenen, Schous Kulturbryggeri, Trondheimsveien 2 i Oslo (se kart her)

Seminaret er gratis. Påmelding: anette@gramart.no

Seminaret blir holdt på engelsk.

Live musikk-produsenten (“Live Music Producer”) Tom Jackson er en mester i å skape musikalske øyeblikk på scenen med dine sanger. I løpet av hans workshop på by:Larm får du vite hvordan din pre-prod burde være. Utvalgte artister får en “Live Music Makeover” på scenen, som skal finne fram til egenarten hos artisten og bandet, og hjelper til å knytte tettere bånd til publikum. Jacksons kræsjkurs er uvurderlig for enhver artist som spiller live!


Om Tom Jackson

Den verdenskjente live musikk-produsenten, Tom Jackson, hjelper artister med å utvikle sitt sceneshow til minneverdige konserter. En “Live Music Producer” gjør det samme på scenen for en artist eller et band, som en plateprodusent gjør for en artist i musikkstudioet. Tom har opparbeidet seg unike metoder for å gjøre ethvert sceneshow engasjerende, og som overgår publikums forventninger. Resultatet av dette kan fort bli flere trofaste fans.

Det er allerede mange store artister som har lært av Tom Jackson, som blant annet Taylor Swift, Jordin Sparks, The Band Perry, Casting Crowns, Francesca Battistelli, Gloriana og Jars of Clay.

For mer informasjon, sjekk ut Tom Jacksons hjemmeside www.onstagesuccess.com

Sagt om Tom Jackson:

“Tom Jackson er en utrolig fantastisk live music producer. En sann mester – og det mener jeg i aller høyeste grad. Jeg anbefaler han til alle seriøse artister jeg kjenner.” Derek Sivers, grunnlegger av CDBaby og HostBaby

“Hvis du vil få karrieren din videre til neste nivå, hør hva Tom Jackson har å si! Det vil forandre alt du trodde om det å opptre på en scene, og enda bedre – du vil garantert fortsette å opptre i årene framover.” Derrick Ross, Slaight Music (tidligere for SL Feldman & Assoc. – Norah Jones, Avril Lavigne, Barenaked Ladies)

“Tom gjør stort inntrykk… Han er en kreativ samarbeidspartner som kan realisere artistens fulle potensial på scenen.” Matt Serletic, produsent (Santana, Celine Dion, Aerosmith, Matchbox Twenty)

For spørsmål om Tom Jacksons seminarer, kontakt Anette Engkvist i GramArt: anette@gramart.no / (+47) 930 99 777.

Det arrangeres også andre Gramart-seminarer under By:Larm.

Gramart-logo