Artistbilde

10. des på Horten Viser og Annet: Blues og viser med Knut Eide

På mandag 10.des gjester Knut Eide HVA på Gamle Horten Gjestegård. Knut Eide er først og fremst bluesmusiker, og har siden 1995 jobbet med bluesbandet Tiger City Jukes.

ArtistbildeDette har vært et av Norges ledende bluesband og har turnert rundt i hele Norden pluss også gjort enkelte festivaljobber i Benelux-landene. Med hjelp av den amerikanske bluesmannen Rock Bottom fikk de også gjort et par turnéer i Florida, USA.

Men det blir ikke bare blues som blir servert denne mandagen. Eide vil benytte anledningen til å grave rundt i ”repertoirskuffen”, og finne fram viser som han eller ikke har så mange anledninger til å framføre. Det blir dermed på sett og vis et program uten en rød tråd, men dog en fellesnevner i viser og historier, det er jo tross alt en viseklubb det dreier seg om. Og hvem vet, i og med at vi også har bladd fram desemberarket på kalenderen, kan det kanskje dukke opp en julesang eller to.
Dørene åpner kl 19:00, Konserten er kl 20. Åpen scene fra ca 21:15. Påmelding til åpen scene skjer rett i forkant av konserten 10. desember.

Foto til h.: Geir Årum.

Mvh Hege BålsrødLeder i HVA