Boknakaran og Julie

Tors 29. des: Romjul med Boknakaran & Julie på Spelt

Torsdag 29. desember kl.20 går siste konsert i 2011 av stabelen. (Merk dagen, ikke søndag!) Da er det tradisjonen tro Romjulsspelt med BOKNAKARAN & JULIE, og Ole-Morten Indigo Lekang deltar på slagverk mm. Og kanskje blir det flere musikere på scenen.

Boknakaran og JulieEn stemningsfull romjulsstund blir det helt sikkert, med viser og freske slåtter fra den nye CDen Boknakaran & Julie slapp i høst – og høy allsangfaktor på de gamle bokna-schlägerne! Kjøp billett i tide, nesten halvparten er solgt. Det blir ikke åpen scene denne gangen.

Forhåndssalg av billetter er på Aurora kino (NB: billettavgift). Ellers salg i døra en time før konserten, hvis det er ledige billetter. Vanligvis blir alt solgt på forhånd.  Det vil heller ikke være sitteplass for alle.  Hvis du derfor har særlige behov for sitteplass, ber vi deg komme tidlig!
Billetter: 250 (200 for medl.)

Konsertene skjer søndager på Vertshuset Skarven, Tromsø, fra kl 20.


Program høsten 2011:

11.09.  Daithi Rua og Aidan Burke
25.09.  Elin Furubotn og Karl Seglem
16.10.  Geir Stenersen m. venner
30.10.  Jan Eggum
20.11.  Vegard Austli Kjøsnes, [tri]
27.11.  Unge talenter: Raadulv m band
11.12.  Nøkken: Turid Pedersen, Bjørn Vassnes
29.12.  Romjulskonserten: Boknakaran & Julie Alapnes Normann


Vertshuset Skarven

Viseklubben Spelt 5 år

5 innholdsrike, utviklende og sosialt fremmende år hvor visemiljøet – artister, poeter og publikummere har fått en solid aktør som formidlingsarena. Fra å ha holdt til i lokaler på ca 20 kvadratmeter har vi nå ekspandert til over det dobbelte – som er en alminnelig god vekstkurve for en velfødt 5-åring-.

I Vertshuset Skarven har vi utviklet et solid og gjensidig samarbeid som ser ut til å glede så vel medlemmer og publikummere som husverter. Også artistene har latt seg sjarmere av vår gode artistpleie og dialog.

I god nordnorsk raushet og tradisjon har vi i høst lagt frem et bursdagsprogram med flere konserter enn hva vi vanligvis har i høstprogrammet. Det håper vi våre besøkende setter pris på og benytter seg av.

 

Under vår Allsanggeneral vil du kunne stemme i på bursdagssanger og kjente visetekster som garantert drar deg opp i feststemning. Og skulle du ta helt av, vil vi rydde scenen og du er fri til å delta på vår åpne scene som er vårt faste frie uttrykkspunkt for våre medlemmer og publikum.

Viseklubben SPELT er nå foregangsfigur for aktører i hele Nord-norge som ønsker å berike sitt lokalsamfunn med god visetradisjon. Etter vår oppstart 19.sept. 2006 har Salangen med sin klubb «Baluba» og Harstads «Viseverft» sett dagens lys. Og flere står på trappene.

Vi ønsker dere hjertlig velkommen til å feire sammen med oss søndag 25.september kl.20.00. Billetter koster kr 150 ordinært og 100 for medlemmer og studenter/elever.  Selges i døra fra kl.19.00 og hos kinoen (obs – forhåndskjøpte billetter må hentes på kinoen og det må betales billettavgift).


Les mer på Spelts egne sider – og last ned høstprogrammet i PDF-format.