viser.no logo

Torsdag 9. juni kl. 19: Sommeravslutning

Siste visetreff før sommeren blir det som vanlig en sommerlig inspirert visekonsert med klubbens medlemmer. Vi oppfordrer alle som vil på åpen scene til å plukke frem viser som har tilknytning til den årstiden som nå står for døra. Ekstra god tid til sosialt samvær blir det også denne siste visekvelden før sommerferien.

Son Kro fra kl 19.


Program våren 2011:

Alle konsertene er på torsdager på Son Kro, og starter kl 19.

Tors 17. februar kl. 19: Årsmøte + Åpen scene

Vi begynner kvelden med årsmøte på møterommet i 2. etg. Ca. kl. 20.00 flytter vi oss ned i restauranten og fortsetter med åpen scene resten av kvelden. Vi håper mange spillelystne artister ønsker å bidra på scenen.

 

Tors 3. mars kl. 19: Henrik Wigestrand

Henrik sto på vårt vårprogram for to år siden og kommer nå tilbake med sine velskrevne og morsomme viser. Han produserer tekster med høy kvalitet i høyt tempo, og kan også finne på å fremføre en vise samme dag som den er skrevet. Så vær forberedt på sprelske tekster og munter fremføring denne kvelden.

OBS! Se dato! Fremskutt en uke!

Tors 10. mars kl. 19: Nordiska Folkhögskolan – Vislinjen

Viselinjen er på turné og kommer til oss med en gruppe på tre svensker og en nordmann for å lede oss gjennom en uforglemmelig musikalsk reise fra «Bellmans rännstensdekadens till folkölsromantik i en solig park». Myter og fordommer om det norsksvenske brorskapet settes også under lupen. Sjangrene vil veksle, følelsene vil bølge, men fremfor alt kommer det til å svinge! Kveldens artister er Daniel Sandvik (fra Hobøl), Maria Skanselid, Erika Fransson og Alexander Thielen.

Torsdag 31. mars kl. 19: Mikael Holmberg

Mikael er en forfatter, illustratør, låtskriver og musiker fra Hølen som mange kjenner som frontfiguren i bandet Gjengangerne. De hadde nylig konsert på Nye Skalder, og den vil folk huske i mange år. Denne kvelden tar han imidlertid gitar’n på ryggen og kommer til Son for å fremføre sine egen sanger helt alene. Mikael har en fortid i viserockemiljøet i Oslo på 80- og 90-tallet og hans låter preges av fengende rytmer og stort driv.

Torsdag 14. april kl. 19: «Perler på en snor»

Viseklubbens medlemmer presenterer et knippe kjente og kjære viser fra et knippe kjente og kjære viseforfattere og viseartister. Det blir en kveld med mange sanger du helt sikkert har hørt før, men helt sikkert også noen som er nye for de fleste.

Torsdag 28. april kl. 19: Charlotte Audestad

Charlotte kommer fra Hitra, en øy i havgapet utenfor Trondheim. Hun har spilt gitar og sunget siden hun var 12 år gammel og har også sceneerfaring fra revy. Charlotte skriver norske tekster basert på hverdagslige temaer, med hint av humor, varme – og litt alvor. Charlotte er et nytt friskt pust på visescenen!

Torsdag 12. mai kl. 19: Laila Yrvum

Laila har stått på scenen i Soon Viseklubb mange ganger, men det er tre år siden hun hadde en hel konsert hos oss. Nå er hun imidlertid tilbake med et stort knippe stemningsfulle og ettertenksomme sanger. Med sin varme og personlige stemme synger hun både egne viser og taterviser med utspring i eget folkeslag.

Torsdag 26. mai kl. 19: Hege Helene Bålsrød

Hege Helene er fra Horten og tar båtturen over fjorden for å glede oss med sin klare sangstemme og sine stemningsfulle tolkninger av egne viser. Hege er en dyktig artist med lang fartstid i visemiljøet i Norge, både som soloartist og som vokalist i bandet «På balkongen».

Torsdag 9. juni kl. 19: Sommeravslutning

Siste visetreff før sommeren blir det som vanlig en sommerlig inspirert visekonsert med klubbens medlemmer. Vi oppfordrer alle som vil på åpen scene til å plukke frem viser som har tilknytning til den årstiden som nå står for døra. Ekstra god tid til sosialt samvær blir det også denne siste visekvelden før sommerferien.

Generelt program for konsertkveldene:

  • Soon Viseklubb har visetreff på Son Kro torsdager hver 14. dag kl. 19.00.  Alle konserter varer 30 – 45 minutter.
  • Etter konsertene er det åpen scene med fremføring av inntil to viser fra hver som ønsker å synge.
  • Åpen scene kan også inneholde allsang. Den som ønsker det kan kopiere, og ta med, inntil to viser som synges som allsang under åpen scene. Vi forsøker å få noen til å akkompagnere på gitar hvis det ønskes.

Klubbens mål:

Soon Viseklubb har som mål å være en møteplass for viseinteresserte i lokalmiljøet, og skal dyrke, fremme og verne den gode vise. Viseklubben skal være en arena for viseutøvere til å formidle egne eller andres viser under konserter eller i en konsertlignende setting. Videre skal viseklubben være en møteplass for samarbeid og samspill, og innby til spontan fremføring av viser og allsang.

Rabatt hos Stordahl Musikk i Moss:

Soon Viseklubb har inngått en avtale med Stordahl Musikk i Moss. Alle medlemmer får 10% rabatt på butikkens varer med unntak av tilbudsvarer og kampanjepriser. Det tas også forbehold om enkelte merkevarer som har hardt pressede priser. Medlemskort som bekrefter medlemskap i Soon Viseklubb forevises ved kjøp.

Medlemskap:

Ønsker du å bli medlem betaler du inn medlemskontingenten til Soon Viseklubb v/ Bjørg Grimsrud, Grimsrud gård, 1555 Son.

Klubbens bankkontonr. er  1080 23 31148. Medlemskontingenten er 250 kroner pr kalenderår. Husk å oppgi ditt navn og din adresse ved innbetaling.

Kontakt:

Arne Kvalnes (leder)
Tlf: 64 95 32 02 / 982 22 713
E-post.