Håvard Dyvesveen

Tors 14. april: Kulturkafé i Fyrhuset – AKUSTISK MIX

Oslo: Kultur i Kværnerbyen – Turbinveien 28 ved Kværnerdammen. Torsdag 14. april kl 20 får du en akustisk mix av tre fine artister: 

  • Håvard Dyvesveen: Folkelig country, rock og pop
  • Karl Heldal: Lyrisk visesang med sjel
  • Anders Borchgrevink med Alexander Leborg: Melodiøs jazzpop

Salg av enkel mat og godt drikke. Gratis entré

Les mer på ikvaernerbyen.no

Håvard DyvesveenHåvard Dyvesveen: Etter å ha spilt i en rekke band av forskjellige genre gir sanger- og låtskriver Håvard Dyvesveen ut sin solodebut “Into Foreign Lands EP” denne våren. Plata er en delikat blanding av 70-talls singer/songwriter-tradisjon, country, rock og pop, sentrert rundt Dyvesveens myke crooner-aktige stemme. Til tross for den storslagne produksjonen på plata er Dyvesveen i sitt ess foran en lyttende forsamling, kun akkompagnert av sin akustiske gitar. Info om konserter og utgivelser finnes på www.myspace.com/dyvesveen eller Håvard Dyvesveen, Facebook.

Karl Heldal: Viseartist – lager egne låter, både tekster og melodier. Han har sin bakgrunn fra visemiljøet på 60- og 70-tallet, og har i flere år vært aktivt med og drevet Viseklubben Nye Skalder i Oslo. Han var med i et viseband fra 1975 til -85, Stormsvalene, hvor han laget melodier til andres tekster, bl.a. av Johanna Schwarz og Arnljot Eggen. Siden 1995 har han laget sine egne viser. Disse beskriver eksistensielle verdier som belyses både humoristisk, nært og sårt. Han ga ut sin første solo-CD: ”Hvis en drøm kan kjæles med” i 2006, og i 2010 kom CD nr 2, ”Naken med klærne på”. Begge utgivelsene har høstet mange gode omtaler.

Anders BorchgrevinkAnders Borchgrevink: Han debuterte med egne låter på Osloscenen i 2007. Han har siden spilt en rekke konserter med ulike konstellasjoner, bl.a. under By:larm-arrangementer og andre konsertkonsepter. Hans lettbeinte gitarpop er tydelig inspirert av singer/songwriter-tradisjonen, men er også influert av mer reinspikka pop, og av jazz. Med seg har han sin faste kontrabassist Alexander Leborg.