Artistbilde

Tirs 8. nov: To svenske artister på Herr Nilsen

ArtistbildeOslo: To store svenske artister konserterer på Herr Nilsen tisdag 8. november: Stina Berge og Charlie Engstrand Sommar.

Stina Berge har figurert i svensk musikkliv siden stenalderen, men ikke før i 50 åra ga hun ut sitt første soloalbum Stina & Kärleken. Det ble mottatt med åpne armer og medførte spillejobber i hele Sverige. Det andre albumet Stina, kom i oktober 2010 og det ble skrevet at «Det är ingen tvekan om att Stina Berge håller på att utvecklas till en av landets färgstarkaste artister»

Charlie Engstrand Sommar er en av den svenske musikkverdens skjulte skatter. Dette til tross for at mange har spilt inn hans sanger. På sitt tredje album, Kärlek på svenska, er han backet av den svenske viseeliten. I Charlies musikk dominerer det stille vemodet; bittersøte tekster om kjær- lighet og sorg møter mollstemte melodier, men ikke helt uten håp eller humor. Det er sanger som kjennes helt inn i hjertet, og som blir der lenge etter at siste tonen klinger ut.

Med seg på denne turnene har de et band som er en opplevelse i seg selv: gitaristene/sangerne Karin Renberg og Sebastian Aronsson og pianisten Nicke Andersson.

Hør begge artistene på www.rumla.org eller diverse klipp på youtube.com

HERR NILSEN TIRSDAG 8. NOVEMBER KL. 21.00. BILLETTER PÅ WWW.BILLETTSERVICE.NO ELLER I DØRA. KRONER 150/180.