Artistbilde
Kursleder Marthe Valle

8.-9. april: Kurs i scenefremtreden – gratis for deg under 30!

Gledelig nyhet til artister og låtskrivere! Vi kan nå tilby kurs i scenefremtreden med Marthe Valle helt gratis til de under 30 år som melder seg på innen fristen.

Helgen 8.-9.april 2011 inviterer Norsk viseforum, i samarbeid med Sør-Trøndelag musikkråd og Tempo, til kurs i scenefremtreden for unge artister og låtskrivere. Følgende temaer tas opp:

  • Hva er viktig å tenke på når du står på en scene?
  • Hvordan ønsker du å framstå som artist?
  • Hva ønsker du å formidle, og hvordan?
Kursleder Marthe Valle

Deltagerne skal bli bevisste rundt sitt artistiske uttrykk. De skal selv være aktive, og få tilbakemelding på sin scenefremtreden. Kurset avsluttes med konsert for alle deltagerne på Pias café, i samarbeid med UHØRTscene.

Dette er kurset for deg som skriver egne låter og har lyst til å framføre dem på en god og overbevisende måte! For å delta på kurset bør du være i alderen 16-30 år, og ha noe sceneerfaring.

Kursholder er Marthe Valle, låtskriver og sanger, som vant Spellemannspris i 2005 for sin første plateutgivelse. Hun er også kjent fra X-factor på TV2, der hun gjorde det sterkt.

Det er noen få ledige plasser igjen på kurset. Det er også mulighet for å være passiv deltager for de som ønsker det. Men du som er musiker, låtskriver, sanger bør benytte deg av muligheten til å få tips og tilbakemeldinger fra en profesjonell og erfaren artist!

Kurssted: Buranhus musikksenter

  • Fredag 8. april kl 17-19
  • Lørdag 9. april kl 12-16 (konsert 20-23)

Kursavgift: gratis for deltagere under 30 år, kr 400 for deltagere over 30 år
Påmelding snarest til ida.svanes@viser.no.

logoKurset er støttet av Ungdomsfondet Sør-Trøndelag og KOMP/Norsk musikkråd