Caroline og Lene
Caroline og Lena etter vel overstått konsert på Café August i Karlstad

5. mars: Caroline Waters med feiringskonsert på Kafé Caffé

Nå er det mye som skal feires for Caroline Waters: Nytt hus på Holmlia, representasjonsoppdrag på Norway Day Festival i San Francisco og musikalen, På hengende håret, som er nesten ferdig.

Caroline og Lene
Caroline og Lena etter vel overstått konsert på Café August i Karlstad

I den anledning inviterer hun til feiringskonsert og hyggestund på Kafé Caffé lørdag 5. Mars klokken 19:30 (dørene åpner klokken 19:00). Entré kr. 150, – dekker konserten samt smakebiter fra kjøkkenet. Kafé Caffé ligger i Parkveien 21, 0350 Oslo.

Dette blir siste konserten i Oslo før hun drar til Los Angeles for å jobbe med forberedelsene til Norway Day, hvor hun er blitt hyret til å åpne festivalen, synge både den amerikanske og norske nasjonalsangen, gi to konserter på hovedscenen samt flere pubopptredener i løpet av festivalen (30. april–1. mai). Hun er også blitt forespurt om hun kan synge noen av de mest kjente låtene som hennes far Per Asplin gjorde når han turnerte verden rundt, ettersom han fortsatt har en solid fanbase i San Francisco, så hun planlegger å inkludere noen snutter med bilder fra hans glansdager og Carolines unge år ved hans side.

Alle er hjertelig velkommen!

Booking: +47 911 95 887
E-post: redhead@carolinewaters.com
Webside: http://www.carolinewaters.com