Scenebilde

Tors 27. okt: Göran Samuelsson og Bengan Blomgren på Miso Cafe Røa

Det er en stor glede å ønske velkommen til konsert med visesangeren Gøran Samuelsson fra Sunne i Sverige.

Scenebilde
Göran Samuelsson og Bengan Blomgren på scenen.  Foto: Ketil Fjeld.

Aftonbladets Tore Börjesson skrev følgende i august 2011: «Därför att han helt i onödan är Värmlands best bevarda hemlighet. Göran er for dig som gillar den lågmälte sidan av Bruce Springsteen, Van Morrison, Neil Young. Det är bitterljuvt, det er tänkbart, det är stärka melodier och det är munnspel, testa for eksempel «Håll färgen» från hans sista album Kugg

Göran ble i 2010 kåret til Årets Värmlänning og fikk også i 2010 Det stora vispriset av Riksförbundet Visan i Sverige. Med andre ord, det er en stor ære for oss å ta i mot Gøran Samuelsson i Oslo.

Med seg til Oslo har han Bengan Blomgren som har spilt sammen med det som finnes av artister i Sverige. Blomgren er en gitarist som nevnes med aller største  respekt i musikerkretser i Sverige. For noen år siden da han sammen med Tottas Bluesband kompet Ron Wood under en Sverige-turné, ble Rolling Stones-medlemmet såpass imponert at han foreslo at Bengan og han skulle fortsette et videre samarbeide der også Keith Richard skulle være med. Det er et slikt nivå vi snakker om når det gjelder Bengan Blomgren.

plakatTorsdag 27. oktober kl 1930
Miso cafe, Røa sentrum

Billetter 200,-  (Forhåndssalg Miso Cafe).

Mail for reservasjon av billetter: daniel_combi@hotmail.com

Pressekontakt og arrangør: Immy Kultur/Ketil Fjeld – 48032459

Direkte kontakt med Göran Samuelsson 0046 7383 21 444

Hjemmeside: fergusrecords.se