Tirs 22. feb: Gjengangerne på Nye Skalder

Gjengangerne består av fire musikere som spiller sin egen variant av den norske viserocktradisjonen, så å si alt originalmateriale. Tirsdag 22. februar spiller de for første gang på Nye Skalder.

Låtskrivingen er det Mikael Holmberg som står for, i tillegg til å synge og spille gitar og munnspill. Han har som musiker bakgrunn i rockemiljøet i Oslo i 80- og 90-åra, hvor han var gitarist, sanger og låtskriver i bl.a. bandet Electrobugs. Noen av låtene fra den gang, som klassikerne Storbycowboys og Gud på TV har han tatt med seg i Gjengangerne, og skriver stadig nye. I Electrobugs trakterte Håkon Håkonsen bassgitar, hvilket han fortsetter å gjøre i Gjengangerne. Korer også.

Trommer og perkusjon står Lars Birkelund for, det samme gjorde han også i Electrobugs. Han er for øvrig en allsidig musiker som bruker det meste av sin tid på diverse små og store scener i Oslo, som sanger, gitarist og trommis i forskjellige bandsammensetninger, og som soloartist. Med er også den svært aktive multi-instrumentalisten Trygve Beddari på piano, trekkspill og gitar. Lars og Trygve spiller til vanlig i Oslo Radio-Orkester.  Les mer på bandets Myspace-side – og Facebook.

Sted: Verkstedet, Hausmanns gt. 29. Fra kl 20, Åpen scene ca 20–21. CC: 80 (50 for medl).