Eng med fyrtårn

2.-5. juni: Bli med Jan Engervik i Evert Taubes fotspor

Eng med fyrtårn
”På slånens taggiga och svarta gränar, syns inga gröna blad men knopp och blom…”
Fra besøk på Vinga Fyr. Evert Taubes barndomshjem til venstre i bildet.

«I Evert Taubes fotspor» – Opplevelsestur til Bohuslän sammen med Visesangeren Jan Engervik 2.–5. juni 2011. Vi besøker steder i Bohuslän der Evert Taube levde og som vi kjenner fra mange av visene hans.

Du får: Bussturen med reiseleder og musikere.
Ferjebiletter med lunsjbord. 3 overnattinger i dobbeltrom m/ frokost og 3 supéer på Nösunds Värdshus och Orangeri. Gaidet rundtur i Bohuslän. Besøk og lunch på Käringön
Båtutflukt til Vinga Fyr med omvisning av Winga Vänner. Evert Taube konsert torsdag kveld.
Visekonserter fredag og lørdag kveld med bl.a. svenske gjester.

”En uforglemmelig tur‐ og musikkopplevelse” – sier de som har vært med oss tidligere!

Fra Flinks butikk
Fornøyde turdeltakere utenfor Handelsmann Flink sin butikk på Flatön.

Nærmere beskrivelse: (Foreløpig program for 2011)

Torsdag 2. juni:

Turen går med buss. Den kan ta på deltakere fra Farsund/Flekkefjord og østover etter avtale. Ferje kl 13.00 fra Sandefjord til Strömstad. Vi bor på Nösunds Värdshus och Orangeri på Orust. Stedet har god standard og det ligger vakkert til ved sjøen. Etter middag første kvelden blir det Evert Taube­program og med Jan Engervik og musikerne Øystein Tveiten og Per Salvesen

Fredag 3. juni:

får vi med lokalkjente i bussen og besøker steder som Taube har skrevet så mange viser om. Vi besøker steder på kysten. Senere kjører vi over Malö Strömmar og til Flatön hvor ”Handelsmann Flink” sin butikk fremdeles er åpen(!) og vi kommer forbi stedet Evert bodde hos Hulda og Anders Johansson på Ängön. Vi tar ferje til Käringön og spiser lunsj der. Dette er kanskje den mest spesielle uthavnen i Bohuslän. Under middagen på kvelden blir det igjen underholdning med Jan og svenske visegjester.

Lørdag 4. juni:

har vi utflukt til Vinga Fyr, der Evert Taube vokste opp. Vi tar båt fra Göteborg og blir med og feirer Wingadagen der ute i ca. 3 timer med Taubeselskapet ”Vestanvind” som vertskap. Omvisning og gaiding av Winga Vänner . Om kvelden er det igjen supé med og sang og spill og nye gjester!

Søndag 5. juni:

er det hjemreise kl 10.00. Ferje fra Strömstad kl 13.00.

Reisegarantifondet logoPrisen er kr 6.990,­ pr. pers. i dobbeltrom og inkluderer altså alt i programmet, bortsett fra det som du sjøl velger å drikke til måltidene ­ og ellers.

Arrangør:
Jan Engervik Sang og Musikkforsyning tlf. 38 25 66 50 / 90 11 06 17
Skriv til jengervi@online.no /besøk hjemmesida: www.janengervik.no

Turen arrangeres i samarbeid med Birkeland Bussreiser.
logo