Mange av landets kystlag og kystkulturstiftelser har denne vinteren jobbet iherdig med NRKs store kystprosjekt ”Norskekysten”. Lagene som deltar med båter i prosjektet har pusset og klargjort som aldri før.

Ons 5. mai: Visekveld i Kjøllefjord med tv-opptak

Mange av landets kystlag og kystkulturstiftelser har denne vinteren jobbet iherdig med NRKs store kystprosjekt ”Norskekysten”. Lagene som deltar med båter i prosjektet har pusset og klargjort som aldri før. ”Skal kystlagets båt på TV, så skal den se skikkelig ut”, har vært omkvedet.

I tillegg har alle kystlag, stiftelser, virksomheter og organisasjoner blitt invitert til å komme med forslag og ideer til den nesten 2000 n.mil lange turen. En tur som altså skal resultere i 10 TV program om Kyst-Norge.
M/K Senjapynt går 1 etappe Kirkenes-Skrolsvik, og stevner inn Kjøllefjorden 5. mai 2010.
Etter planen skal de legge til kai ved Foldalbruket ca kl 13:00.

Kjøllefjord Kystlag inviterer i denne anledning til visekveld på Damperiet onsdag 5. mai fra kl 17:00
med Visemannen Leo Leonhardsen, født i Kjøllefjord i 1956.

Foldalbruket har etterhvert blitt en kjent arena for kvalitetskonserter med god stemning. Denne gangen er det gamle damperiet arena for musikalske krumspring.
Damperiet har ikke vært benyttet til slike arrangementer tidligere, så det er et formidabelt dugnadsarbeid Kjøllefjord Kystlag har lagt ned for å klargjøre til konsert.

Info om prosjektet fra Forbundet Kysten http://www.kysten.no/publications.asp?uid=2190
Om Leo Leonhardsen http://www.visemannen.no/CV/cv.html