På Børres visekro på Raufoss 29. oktober 2010 hadde vi hyggelig besøk av venner fra Skedsmo viseklubb fra Lillestrøm. Hanne, Gry, Per Arne, Jan, Bjørn og Roger stilte med instrumenter, vakre stemmer og egen fanklubb til visekroa.

Børres Visekro med viseforbrødring på Toten

Fra viseklubben BørrePå Børres visekro på Raufoss 29. oktober 2010 hadde vi hyggelig besøk av venner fra Skedsmo viseklubb fra Lillestrøm. Hanne, Gry, Per Arne, Jan, Bjørn og Roger stilte med instrumenter, vakre stemmer og egen fanklubb til visekroa.

Birger Aasland

Vi hadde hørt rykter om at dette var noe de hadde gledet seg til lenge! Skedsmo hadde første avdeling. De hadde et samspilt program med høy syng-med-faktor. De følte nok virkelig de hadde kommet til Toten da salen tok av på «Ælle så nær som a Ingebjørg».

Børre og Skedsmo har i stor grad samme musikksmak og vi hadde sjekka på forhånd at vi ikke hadde de samme visene på programmet. Likevel hadde vi oversett at vi hadde «Speed of the sound of loneliness» i både norsk og engelsk versjon.

Børre hadde andre avdeling. Vi hadde satt sammen et program der alle var på scena hele tiden for å slippe at mye tid går bort til bytting. Det ble til tider trangt foran mikrofonene, men vi er fornøyd med å gjøre det på denne måten. Også denne kvelden hadde Børre med en debutant av den yngre garde.

Børre har i det siste fått tilsammen fire stykker som gjerne vil spille bass og disse kjempet om bassen på konserten. Etter konserten var det som vanlig åpen scene. Der fikk vi igjen høre litt fra både Skedsmo og Børre og vi hadde også hyggelig forbrødring på scena.

Både publikum (55 stk) og utøvere var godt fornøyde med besøket, så vi oppfordrer herved andre viseklubber til å gå sammen om konserter og besøk.