Karl Heldal CD nr 2

Tors 11. nov: Karl Heldal i Soon Viseklubb

Soon Viseklubb høsten 2010: Alle konsertene foregår i Soon Kro og starter kl 19.00.


Torsdag 2. september:

Arvid Haslie

Arvid Haslie bor i Larkollen og har sunget og spilt viser siden 70-tallet. I en periode jobbet han med Stein Ove Berg. De siste årene har han konsentrert seg om Alf Prøysen, men viser av Erik Bye og Evert Taube står også på programmet. Se derfor ikke bort fra at det blir mange kjente og kjære viser denne første visekvelden i høstsemesteret.

Torsdag 16. september:

Lars Beckstrøm

Lars Beckstrøm er mest kjent som bassgitarist og låtskriver i DeLillos. Han har vært medlem av gruppa siden oppstarten, og har skrevet flere av gruppas mest kjente låter. Han har også gitt ut fire soloalbum og en CD med sitt egne band som han startet i 2008. Velkommen til konsert med en dyktig og erfaren artist med lang fartstid i norsk musikkliv.

Torsdag 30. september :

«Politiske viser»

Denne kvelden vier vi i sin helhet til politiske viser. Klubbens medlemmer holder en konsert med vekt på seksti- og syttitallets protestviser. Vi oppfordrer alle som vil på åpen scene denne kvelden til å hente frem velkjente protestviser eller til å forfatte en ny i anledning dagen!

Torsdag 14. oktober kl. 19.00:

Vegard Iversen

Vegard Iversen var en av artistene under vårens konsert med unge lokale musikere. Der gjorde han en så god figur at han nå kommer tilbake med egen konsert. Vegard har lang fartstid som artist i den Sonsgruppa Crimson, som også har en plateutgivelse bak seg. Vegard jobber fortiden med sin første solo-CD, og i løpet av kvelden får vi høre noen av låtene fra den kommende plata.

Torsdag 28. oktober kl. 19.00:

Såner Trio

«Musikk gir glede og glede gir musikk», har alltid vært Sånertrioens motto. Trioen fikk Vestby kommunes kulturpris i 2009 for sitt mangeårige engasjement rundt om kring på institusjoner og arrangementer i kommunen. Trioen består av Kjell Skas, Birger Myrvold og Ingrid Authen, og de har en snittalder på hele 74 år! På repertoaret står i hovedsak norske og svenske sanger. Trioen er kjent for godt spillehumør, innslag av vitser og mye allsang.

Karl Heldal CD nr 2Torsdag 11. november kl. 19.00:

Karl Heldal

Karl Heldal kommer tilbake til viseklubben med konsert for tredje gang! Han er kjent for å lage vakre melodiøse viser med tekster som innbyr til både ettertanke, fantasi og humor. Karl er under arbeid med sin andre CD, og vi vil i tillegg til å høre viser fra hans første plate få noen smakebiter fra den kommende utgivelsen.

Se også forhåndsomtalen til slepp-konserten på Frölich 28. sept.